Bovine vloerkleed

Mocht je op zoek zijn naar een imitatie koeienhuid als vloerkleed, look no further! Bovine collectie is jouw perfecte match! Ondanks dat Bovine geen echte koeienhuid is, straalt ze wel dezelfde natuurlijke charme en warmte uit als een echte koeienhuiden.

1 - 6 van 6 producten

Mocht je op zoek zijn naar een koeienhuid vloerkleed, look no further! Bovine collectie heeft dé koeienhuid kleden voor jou! De vloerkleden uit collectie Bovine kenmerken zich door het realistische patroon en de natuurlijke charme. Dat de collectie Bovine is genoemd, is dan ook niet zo vreemd. Fun fact: bovine is een letterlijke vertaling vanuit het Engels en betekent runderen!

-  Diervriendelijk
-  Scherpe prijs-kwaliteit verhouding
-  Onderhoudsvriendelijk

Net een echt ‘Bovine’ vloerkleed

Ben je fan van de dierenhuid look, maar ben je geen voorstander van 'echte' dieren in huis? Dan is de Bovine collectie van FRAAI | Home & Living helemaal voor jou! De collectie bestaat uit imitatie dierenhuiden die jij dus met een gerust hart in je huis kan neerleggen. Dankzij geavanceerde productietechnieken kunnen dierenhuiden zeer nauwkeurig worden geprint op een vloerkleed. Collectie Bovine kan door de stoere print uitstekend worden gecombineerd in een industrieel of landelijk interieur. Of je nu gek bent op een robuuste of strakke afwerking, vloerkleed Bovine brengt een natuurlijke ‘vibe’ met zich mee waardoor jij je helemaal thuis gaat voelen.

Go Bovine vloerkleed! 

Wij zijn razend enthousiast over de Bovine vloerkledencollectie. Niet alleen om dat het net echt lijkt, ook omdat het vloerkleed vele voordelen met zich meebrengt! En daar zijn we natuurlijk gek op! Schroom niet om jouw eigen Bovine vloerkleed een naam te geven (‘Bertha ligt in de gang’). En dat zonder de ongemakken! Heb jij een natuurlijk interieur, dan heb je wellicht een crèmekleurig of bruin vloerkleed in huis liggen. Aardetinten zorgen voor rust en positieve invloeden in huis. Wil je daar een vleugje warmte aan toevoegen? Een imitatie koeienhuid vloerkleed kan precies het missende element zijn voor jou! 

Bovine vloerkleed met gemak

We steken niet onder stoelen of banken dat Bovine geen echte koeienhuid is, maar wat leg je dan wel neer? De collectie Bovine bestaat uit 100% polyester. Het synthetische vloerkleed is slijtvast en trekt minder stof aan dan een echte dierenvacht. Hierdoor heb jij een gemakkelijk te onderhouden Bertha waar je jarenlang plezier van zult ervaren! Wil je jouw dierenrijk uitbreiden en de kinderkamer bijvoorbeeld ook voorzien van een dierenkleed? Kijk dan eens naar onze Wild kindervloerkleden. Een speels kleed dat van hetzelfde materiaal is gemaakt als vloerkleed Bovine. Net zo gemakkelijk in onderhoud en zacht aan de voeten! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!