Wild kindervloerkleden

Beleef urenlang speelplezier met kindervloerkledencollectie Wild! Vloerkledencollectie Wild is superzacht en biedt veel comfort en gemak! Met de antislip onderlaag blijft het vloerkleed perfect op zijn plek liggen en beleven jullie urenlang speelplezier!

1 - 3 van 3 producten

Met collectie Wild van FRAAI | Home & Living kan het niet anders dan dat je de fantasie van je kind stimuleert. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je kind zich gaat vervelen. Met vloerkledencollectie Wild beleeft je kind urenlang speelplezier. Kruip net zoals een echte luipaard op zijn prooi af of strek je nek tot de hoogste blaadjes aan de hoogste bomen. Met vloerkledencollectie beleef je iedere dag weer nieuwe avonturen!

-  Speels effect
-  Wasbaar
-  Antislip laag

Go Wild vloerkleed!

Dat de fantasie wordt gestimuleerd en er urenlang speelplezier wordt beleefd, verbaasd het designteam van FRAAI eigenlijk niet. Vloerkledencollectie Wild heeft niet alleen de vorm van een dier, het heeft ook de print van het dier! Net alsof je een echt dierenvel in huis legt. Maar dan nep natuurlijk en met vele voordelen! Vloerkleed Wild is voorzien van een antislip onderlaag waardoor je kind onbezorgd kan ravotten zonder dat het vloerkleed van zijn plek glijdt met een valpartij als gevolg.

Vloerkleed Wild is niet te temmen

Vloerkledencollectie Wild biedt naast de antislip onderlaag, een extra voordeel. Wanneer er een stukje chocola op het vloerkleed is gesmolten en zijn sporen heeft  achtergelaten, krijg je het Wild kindervloerkleed weer zo goed als nieuw! Vloerkleed Wild is gemaakt van een prachtig, sterke kunstvezel, namelijk polyester. Deze kunststofvezel is bijzonder krachtig. Door dit krachtige materiaal is het voor jou mogelijk om vloerkleed Wild te wassen! WAT?! Wassen? Ja! Wassen. Veelal zien we het polyester materiaal ook terug in de scheepvaart. Denk hierbij aan zeildoeken en trossen. Niet zo gek ook. Polyester is goed bestand tegen water. Vloerkleed Wild kan dus perfect in de wasmachine op 30 graden gewassen worden.

Wild(s) vloerkleden speelplezier

Vloerkleed Wild kan je perfect neerleggen in de kinderkamer of speelkamer. Plaats het vloerkleed naast het bed en je kind stapt direct op een zachte ondergrond. Fijner kan de dag niet beginnen! Wil je het grootse speelplezier verlengen? Dan kan dat uiteraard met één van de FRAAI collecties. Met dezelfde voordelen haal je een Jungle vloerkleed in huis. Meer dieren, meer jungle en meer speelplezier! Vloerkleed Jungle is gemaakt van hetzelfde materiaal en daarmee heerlijk zacht om over heen te lopen, kruipen en stoeien. De collectie Jungle vloerkleden zijn helaas niet geschikt voor de wasmachine, maar kunnen zeer gemakkelijk met de stofzuiger of een licht vochtige doek worden gereinigd. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!