Blend vloerkleden

Creëer een warme Bohemian sfeer met de Blend collectie. Deze vloerkleden zijn met hun weelderige hoogpolige textuur en natuurlijke tinten een sfeervolle toevoeging voor elke ruimte.

1 - 9 van 9 producten

De zachte, Bohemian geïnspireerde vloerkleden uit de Blend collectie zijn de perfecte toevoeging als jij een warm interieur wilt creëren. De collectie Blend bestaat uit hoogpolige vloerkleden die jouw voeten een aangename ondergrond bieden. Ook wanneer jij op het vloerkleed ligt kan jij goed tot rust komen. De natuurlijke tinten in het vloerkleed zorgen ervoor dat het vloerkleed in ieder interieur geblend kan worden. Ja, je leest het goed. In ieder interieur!

-  Vol vloerkleed
-  Hoogpolig
-  Natuurlijke tinten

Vloerkledencollectie Blend je interieur! 

De vloerkleden uit collectie Blend zijn van de andere FRAAI | Home & Living collecties te onderscheiden vanwege hun warme en volle uitstraling. Berber vloerkleed Blend is een goed gevuld vloerkleed. De dichtheid en zachtheid van de pool maken dat jij over een extreem zachte ondergrond loopt. Met Berber vloerkleed Blend haal jij een hoogpolig vloerkleed in huis met net dat beetje extra allure. De natuurlijke kleuren en subtiele patronen maken dit vloerkleed bijzonder stijlvol. 

Het gemak van de Blend vloerkledencollectie

Collectie Blend is gemaakt van 100% polypropyleen. Een kunststof materiaal dat steeds populairder wordt en we vaker terugzien in de productie van vloerkleden. Het materiaal is bijzonder slijt- en kleurvast en ontzettend goed schoon te maken. Het materiaal is antistatisch en neemt geen vocht op. Het materiaal wordt machinaal verwerkt en zorgt er daarmee voor dat een vloerkleed in verschillende prints en kleuren kan worden geproduceerd.  Het grootste voordeel van het materiaal is dat de vloerkleden voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar zijn.

Vloerkledencollectie Blend biedt zacht loopcomfort

De vloerkleden van de Blend Collectie zijn een ware aanwinst voor ieder huishouden. Het vloerkleed heeft een pool van 20mm die dicht op elkaar geweven is. Dit maakt dat het vloerkleed een warme en aangename uitstraling heeft. Het materiaal dat bij de productie is gebruikt, is slijt- en kleurvast waardoor jij jaren kan genieten van jou Blend vloerkleed. Door het gemak in onderhoud heb jij meer tijd over om leuke activiteiten te ondernemen.
Is vloerkledencollectie Blend niet helemaal je smaak, maar ben je wel op zoek naar dezelfde dikte en zachtheid? Check dan eens onze Sensa vloerkleden. Vloerkleed Sensa is net zoals vloerkleed Blend extreem zacht en heeft een speels design.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!