Sensa vloerkleden

Een rustgevend, simpel en strak design kenmerken de vloerkleden van collectie Sensa. De vloerkleden zijn extreem zacht en hebben een poolhoogte van 4,5cm! Kan jij je al voorstellen hoe zacht vloerkleed Sensa aan je voeten voelt?

1 - 6 van 6 producten

Heerlijk zacht, aangenaam en een speels design kenmerken de FRAAI | Home & Living collectie Sensa! Vloerkledencollectie Sensa bestaat uit hoogpolige vloerkleden met een Scandinavisch design. Het ruitenpatroon zorgt voor een speelse toevoeging aan je interieur. Vloerkleed Sensa is in een neutraal kleurenpalet te verkrijgen en kan daarmee in ieder interieur worden neergelegd.

-  Comfortabel
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  100% Polypropyleen

Vloerkleed Sensa geeft comfort

Collectie Sensa bestaat uit hoogpolige vloerkleden en lopers. De vloerkleden en lopers hebben een poolhoogte van 4,5cm! Het is dan ook niet zo gek dat je voeten lichtelijk verdwijnen in het vloerkleed. Door de extra dikke en hoge pool krijgt het vloerkleed een luxueuze en zachte uitstraling en brengt het een warme sfeer in huis. Vloerkleed Sensa is een feestje om op te lopen! Comfortabel, zacht en warm. Belangrijke kenmerken die het gevoel van het vloerkleed omschrijven. Tevens laat het vloerkleed zich ook kenmerken door de volheid. De hoeveelheid pollen die dicht op elkaar geweven zijn maakt het vloerkleed vol en dik.

Sensa vloerkleed geeft gemak

Vloerkledencollectie Sensa is niet alleen bijzonder vanwege de volheid en het Scandinavische design. Ook laat het vloerkleed zich kenmerken door het gemak wat je aan dit vloerkleed ervaart. De vloerkledencollectie is gemaakt van de zachte kunststofvezel polypropyleen. Polypropyleen bestaat uit gekleurde, kunststof granulaat korrels die zijn omgesmolten tot lange garens. Deze lange garens hebben er vervolgens voor gezorgd dat ze tot een vloerkleed konden worden geproduceerd. Een bijzondere materiaalsoort dat er voor zorgt dat je het vloerkleed met gemak kunt onderhouden. Met een licht vochtige doek maak jij je polypropyleen vloerkleed makkelijk schoon! Het materiaal is slijt- en kleurvast waardoor jouw vloerkleed een lange tijd mee gaat!

Scandinavische vloerkledencollectie Sensa

Het is je al bekend dat vloerkledencollectie Sensa zich laat kenmerken door het rustige en speelse Scandinavische design. Een ruitenpatroon dat hier en daar onderbroken wordt, geeft je interieur een speels effect. FRAAI zou FRAAI niet zijn als er een geen broertje of zusje wordt bedacht voor collectie Sensa. Het kan namelijk zijn dat vloerkleed Sensa net niet overeenkomt met jouw wensenlijstje. Daar is dan de collectie Grand vloerkleden! Een grootse vloerkledencollectie met Scandinavisch design. De vloerkleden uit collectie Grand zijn in meerdere kleuren en vormen te verkrijgen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!