Grand vloerkleden

Een grootse collectie die niet meer weg te denken is. Met een Scandinavische feeling geef jij jouw interieur een andere twist met jouw nieuwe vloerkleed uit de Grand collectie.

1 - 14 van 14 producten

Als één van de eerste collecties van FRAAI | Home & Living is collectie Grand ontstaan. Een grootse collectie dat niet meer weg te denken is. Met een Scandinavische touch en een speels patroon, is collectie Grand voor ieder interieur een perfecte toevoeging. Collectie Grand gaat in vele patronen, kleuren en maten waardoor er zeker een Grand vloerkleed voor jou tussen zit. 

-  Brengt comfort en zachtheid
-  Gemakkelijk te combineren
-  Makkelijk in onderhoud

Zacht en warm met vloerkledencollectie Grand

Collectie Grand is één van de hardst lopende collecties van het merk FRAAI. Wat maakt deze vloerkledencollectie dan zo bijzonder? Naast dat een vloerkleed uit deze collectie in een drietal vormen, patronen, kleuren en maten te verkrijgen is, zorgt het vloerkleed er ook voor dat jij zorgeloos over dit zachte vloerkleed kan lopen. Of misschien wel liggen! Vloerkleed Grand is namelijk extreem zacht en biedt jou genoeg warmte om ook in de winter je voeten heerlijk door het vloerkleed te laten woelen. Het hoogpolige vloerkleed staat bekent om zijn efficiëntie, simpelheid en strakheid. Het gezegde luidt dan ook: 'Eenvoud dient de mens!' Vloerkleed Grand kan je uitstekend combineren in een Scandinavisch interieur. Dit interieur kenmerkt zich door het eenvoudige kleurenpalet in combinatie met een simpel noch grafisch design.

Vloerkleed Grand brengt rust in ieder interieur

De vloerkleden uit collectie Grand zijn een uitstekende toevoeging wanneer je jouw woning van meer neutraliteit wilt voorzien. Of je nu liever kiest voor een ruitenpatroon of juist meer een zigzaggend patroon. Naast het design zorgt het hoogpolig vloerkleed Grand ervoor dat jij ook rust ervaart door de hoge pool en de daarmee gepaarde zachtheid. Kom volledig tot rust wanneer jij je heerlijk op het vloerkleed hebt genesteld, luisterend naar je favoriete radiozender of podcast. Ga je voor een nog zachtere en dikkere ondergrond? Dan heeft FRAAI voor jou de ultieme collectie. De collectie Sensa vloerkleden hebben dezelfde feeling als collectie Grand, maar met een net wat hogere pool. Een vloerkleed om compleet in weg te zakken! 

Grand vloerkleed is groots

Okay, Grand(e) kan je letterlijk vertalen naar groot. En dat in de talen Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Een grote vloerkledencollectie verkrijgbaar in grote formaten! Uiteraard willen wij niemand uitsluiten bij het bestellen van een nieuw vloerkleed. Het zou immers rot zijn wanneer jij een groot vloerkleed wilt, maar jouw favoriete vloerkleed niet in dit formaat te verkrijgen is. Gelukkig vallen een aantal formaten uit de Grand collectie onder de XXL-vloerkleden en kan jij gerust een Grand vloerkleed 280x380cm neerleggen in de woonkamer!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!