Victoria buitenkleden

Met haar prachtige, Oosterse designs en elegante kleuren creëert collectie Victoria een prachtig imperium aan kwalitatieve vloer- en buitenkleden! Een luxe toevoeging aan ieder interieur!

1 - 4 van 4 producten

Er is er geen één zoals Victoria. Wij voelen ons dan ook zeer vereerd om collectie Victoria aan jou te kunnen presenteren. Met haar chique en Oosters design, elegante kleuren en uitstekende kwaliteit is vintage buitenkleed Victoria een luxe toevoeging in ieder interieur. In een blink heb je jouw interieur omgetoverd tot een waar paleis.

-  Voor binnen én buiten
-  Tijdloos design
-  Makkelijk in onderhoud

Lang leve buitenkleed Victoria

De designers van FRAAI | Home & Living konden het niet over hun hart verkrijgen om de collectie enkel te voeren als vloerkleed. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk om de collectie dan ook te voeren als buitenkleed. Een buitenkleed kan je ook uitstekend binnen gebruiken! Victoria wordt niet voor niets een vintage buitenkleed genoemd. Jouw nieuwe Victoria is weersbestendig en kan dus iedere regenbui aan. Door de hoogstaande kwaliteit heb jij jarenlang plezier van jouw favoriete Victoria. Zelfs jouw gasten staan keer op keer versteld door de pracht en praal wat Victoria met haar meebrengt. Net een koningin in een prachtig koninkrijk.

De grootse Victoria vintage buitenkleden

Wat ons betreft kan Victoria niet klein of groot genoeg zijn. Om het een het ander niet te laten uitsluiten, kan iedereen groots plezier beleven aan buitenkleed Victoria. Zo kan jij jouw Victoria in het formaat 80x150cm gebruiken als balkonkleed. Ook voor de grootste tuinen onder ons is er een gepaste Victoria. Ooit wel eens gehoord van een XXL buitenkleed? Victoria heeft het! Zet je lounge set op het vintage buitenkleed en vorm zo een groot imperium rondom Victoria. Precies zoals zij hét verdient.

Victoria buitenkleden in gemak

We willen Victoria in al haar pracht en praal goed houden en zo lang mogelijk genieten van haar prachtige uiterlijk. Het designerteam van het merk FRAAI heeft er dan ook voor gezorgd dat het buitenkleed gemaakt is van hoogwaardig materiaal, namelijk 100%polypropyleen. Een polypropyleen vloerkleed heeft meerdere voordelen welke wij graag willen uitlichten. Het materiaal wordt steeds populairder en wij begrijpen maar al te goed waarom! Polypropyleen is een bijzonder slijtvast materiaal waardoor de kleur goed wordt behouden. Een stofzuiger, natte doek of hogedrukspuit. Het kan allemaal worden gebruikt bij het schoonmaken van jouw Victoria. Victoria is een stevig buitenkleed. Mede door het materiaal, maar ook de weeftechniek zorgt er ook zeker voor dat Victoria jarenlang haar aandacht opeist. Het buitenkleed is machinaal geweven. Daarbij komt dat een geweven vloerkleed in de meest leuke prints en uitlopende kleuren geproduceerd kunnen worden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!