Elly Schapenvachten

Een Elly schapenvacht is hét item dat nog ontbreekt in jouw interieur. Voeg een uitnodigende ambiance toe door dit zachte schapenvacht over je meubels te plaatsen of gebruik het als vloerkleed. Dit schapenvacht is een aanwinst voor ieder interieur!

1 - 3 van 3 producten

Een Elly schapenvacht van FRAAI collecties is hét item dat nog ontbreekt in jouw interieur. Voeg een uitnodigende ambiance toe door dit zachte schapenvacht uit deze collectie over je meubels te draperen. Combineer met fluffy kussens en zak weg op de bank in een zee van comfort, of leg de Elly schapenvacht over de hoofdleuning van je stoel en laat je hoofd helemaal tot ontspanning komen. Een ding is zeker, dit schapenvacht is een aanwinst voor iedere kamer.

  • Decoratief
  • Ontzettend zacht
  • Diervriendelijk

Elly schapenvacht op jouw bank

Onze collectie Elly schapenvacht is gemaakt van imitatie wol, dat er voor zorgt dat het nóg zachter is dan echt wol. Het is heerlijk materiaal om met je handen of voeten doorheen te woelen of je hoofd in te leggen na een lange dag. Het is gemaakt van polyester, een kunstvezel dat lang meegaat en niet te onderscheiden van echte schapenvachten. Ben je op zoek naar een groter zacht oppervlak, dan zijn onze Otis plaids een goed alternatief. Wat de kracht van onze schapenvachten is, is de uitstraling die zij geven aan een ruimte. Door de hoogpolige uitstraling nodigt het enorm uit om op te gaan zitten of te aaien. Leg de vacht op je bank en kom met plezier je woonkamer binnen, elke keer weer!

Schapenvacht Elly in jouw interieur

Naast dat de schapenvachten van heerlijk zacht materiaal zijn gemaakt, zijn ze een verrijking voor ieder interieur. In de collectie zitten verschillende kleuren schapenvachten, dus er zit voor iedere smaak iets tussen. Ben jij op zoek naar een finishing touch, of heb jij een kale ruimte die nog opgevuld moet worden en stik je in de sierkussens? Dan is de stijlvolle collectie schapenvacht Elly het antwoord. Het geeft textuur en dimensie aan een stoel of bank, of maakt een kale hoek levendig. De schapenvacht Elly voegt karakter toe en maakt een groot verschil! Vind jij een dierlijk tintje in jouw interieur een geweldig idee? Kijk dan ook eens naar de collectie bovine vloerkleed.

Specificaties schapenvacht Elly 

Merk FRAAI
Materiaal Polyester
Reinigen Lichtvochtige doek

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!