Miracle vloerkleden

1 - 7 van 7 producten

Kenmerkend met een prachtig en sierlijk design, weet collectie Miracle zich te onderscheiden van de overige collecties van het merk FRAAI | Home & Living. De vloerkleden uit collectie Miracle blijven je verrassen en zijn een ware eyecatcher voor in je interieur. Collectie Miracle bestaat uit vintage vloerkleden. Een vintage design geeft een veilig, vertrouwd en nostalgisch gevoel. Kan jij je nog herinneren dat je bij opa en oma thuis kwam? Een fijne, huiselijke sfeer waarin je werd geliefd en met volste vertrouwen zelf de weg wist te vinden! Met vloerkleed Miracle boots je dit gevoel in eigen huis na. 

-  Vintage look
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding
-  Brengt een chique en klassieke ambiance

Vintage interieur met vloerkleed Miracle

Collectie Miracle bestaat uit vintage vloerkleden die zijn voorzien van een sierlijk medaillon. Het intense kleurenpalet van de collectie loopt uiteen. De combinatie van kleuren en het medaillon zorgen ervoor dat vloerkleed Miracle een waar genot is voor de ogen en iedere ruimte tot miraculeuze gevoelens leidt. Collectie Miracle is uniek in zijn soort en brengt het een unieke en elegante ambiance in iedere ruimte. Wist je al dat enkel de kleur blauw van vintage vloerkleed Miracle al een geruststellende werking heeft? De kleur blauw laat zich kenmerken door vertrouwen, loyaal en zuiverheid. Het brengt positieve gevoelens met zich mee en laat jou je extra fijn voelen wanneer jij thuis bent. Wij begrijpen wel waarom blauw één van de populairste kleuren is!  

Het vloerkleed schoonmaken is een Miracle

Eenvoud dient de mens. Een motto waar wij ons goed in kunnen vinden. Het schoonmaken van een vloerkleed hoeft namelijk niet zo’n behoorlijke klus te zijn. Wij hebben liever dat jij op de bank tot rust kan komen onder het genot van een warm kopje thee en een stukje chocola. Bij het ontwerpen van de Miracle collectie is er dan ook gekeken naar welke materialen een prachtig vloerkleed kunnen vormen en die makkelijk te onderhouden zijn. Gelukkig leven we in een wereld waarbij nieuwe technieken worden ontwikkeld en het daarmee dus mogelijk wordt gemaakt om een synthetisch vloerkleed te produceren. Vintage vloerkleed Miracle is geproduceerd van het materiaal polyamide. Een synthetische vezel die sterk, kreukvrij en licht is én zijn kleur behoudt. Het materiaal is op een dusdanige manier geproduceerd dat het superzacht aan de voeten aanvoelt. Wel zo fijn natuurlijk wanneer je over het vloerkleed loopt.

Vloerkledencollectie Miracle is wonderbaarlijk

Hoe graag we ook willen dat collectie Miracle in alle kleuren en medaillonpatronen kan worden aangeboden, is dit niet heel realistisch. Een collectie kenmerkt zich namelijk door een specifieke kleurstelling of design. De ontwerpers van FRAAI wil het één de ander niet uitsluiten en heeft daarom een ruim assortiment aan collecties met vintage vloerkleden. Wil je wel een vintage design in huis halen, maar in een meer neutrale tint? Dan heeft FRAAI uiteraard ook een passend vloerkleed voor jou. Wat dacht je van de Admire vloerkleden? Traditioneel, sierlijk, subtiel en in een modern jasje gestoken!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!