Admire vloerkleden

Een vintage vloerkleed in een nieuw jasje! Met een Admire vloerkleed kun jij genieten van een klassiek vloerkleed met een moderne 'touch'. Door de verwassen look heeft Admire een karakteristieke uitstraling. Alsof het nooit weg is geweest!

1 - 10 van 10 producten

Terug van weggeweest, of misschien wel beter gezegd: nooit weggeweest. Collectie Admire behoort tot de FRAAI | Home & Living collectie en is een waar prachtexemplaar om toe te voegen aan jouw interieur. Met zijn sierlijke vintage patronen, geeft vintage vloerkleed Admire jouw huis een tijdloze uitstraling en een warm, huiselijk gevoel. Door de elegante pastelkleuren is er voor iedereen een geschikt Admire vloerkleed! 

-  Handgeweven
-  Makkelijk in onderhoud
-  Kwalitatief hoogwaardig katoen

Tijdloos Admire vloerkleed

Met openstaande mond bewondert iedereen jouw tijdloze Admire vloerkleed. Door de vervlogen look geef jij je gasten en jezelf de kans om gevoelsmatig even terug in de tijd te stappen. Versleten is het zeker niet! De Admire collectie is, net zoals de Dreams vloerkleden collectie, op een prachtige wijze geproduceerd.

‘Admire’ de kracht van een katoenen vloerkleed

We beginnen bij het materiaal. De Admire collectie valt onder katoenen vloerkleden. Katoen wordt vaak gebruikt voor de productie van kleding, maar het materiaal is ook uitermate geschikt voor het maken van vloerkleden. De katoenvezels worden strak in elkaar geweven waardoor het niet kapot te krijgen is. Ideaal voor het maken van een vloerkleed als je het ons vraagt! De Admire collectie is met de hand geweven. 

Niet alleen is de stevigheid van katoen een uitstekend voordeel, ook krult of vervormt het niet en kan jij het in een handomdraai schoonmaken! Waar jij een wollen vloerkleed misschien meerdere malen in de week moet stofzuigen, hoeft dit minder met een katoenen vloerkleed. Ode aan een katoenen vloerkleed!

De grootheid van vintage vloerkleed Admire

Wij zijn natuurlijk van mening dat iedereen van de Admire collectie moet kunnen genieten. De Admire collectie is in verschillende maten te verkrijgen, waardoor dit vloerkleed in iedere ruimte kan worden neergelegd. Denk hierbij aan een vloerkleed 240x340cm voor bij jouw grote zithoek of voor de kleintjes onder ons een vloerkleed 80x150cm.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!