Inspire vloerkleden

Laat je constant inspireren door jouw nieuwe vintage vloerkleed uit de Inspire collectie! Een sierlijk medaillon, neutrale tinten en vintage uitstraling bieden jou een bron van inspiratie. Alsof deze al jaren bij jou in huis ligt. Shop nu jouw nieuwe insp

1 - 4 van 4 producten

Op zoek naar een nieuwe inspiratiebron én een nieuw vloerkleed? Waarom combineren we deze twee dingen niet gewoon? Vloerkleed Inspire van FRAAI | Home & Living collecties heeft een sierlijk medaillon, oudsher look en is een bron van inspiratie! Het eigentijdse vintage design in combinatie met het subtiele kleurenpalet maken dat niemand uitgekeken raakt op het vloerkleed. 

-  Vintage look
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding
-  Brengt warmte en sfeer

Geïnspireerd door vloerkledencollectie Inspire

Collectie Inspire is een collectie van het merk FRAAI | Home & Living. FRAAI neemt het heft in eigen handen. Een gespecialiseerd team is altijd op zoek naar de meest trendy designs en de juiste kleurcombinaties. De inkoop wordt ook nog eens zelf in handen gehouden. Op deze manier laat het team zich keer op keer inspireren door de nieuwste trends en mogelijkheden. Door veel in eigen handen te houden, kan er een groot assortiment aan vloerkleden worden aangeboden. En dat allemaal voor een leuk prijsje. Met een groot en divers aanbod aan vloerkleden, zit er zeker ook wel een vloerkleed voor jou tussen. Is collectie Inspire niet helemaal voor jou weggelegd en kies je liever voor een intenser kleurenpallet en meer een Oosters design? Dan is vloerkleden collectie Imagine een goed passende collectie. 

Alles in combinatie met vloerkleed Inspire

Door het neutrale kleurenpalet van het vloerkleed, kan jij het vloerkleed perfect combineren in een klassiek, modern en juist een industrieel interieur. Door de zachte nuance van de kleur blauw breng je een vleugje kleur in huis dat ook nog eens positieve gevoelens bij jou oproept. Het blauwe vintage vloerkleed geeft je het gevoel van loyaliteit, vertrouwen en intelligentie! En laat dit ook nog eens kenmerken zijn die goed samengaan met de inspirerende factor van het vloerkleed. Een vintage vloerkleed laat je inspireren en blijft een tijdloze trend. 

Blijf ge(Inspire)erd door je nieuwe vloerkleed

Je bent natuurlijk ontzettend blij wanneer jij jouw nieuwe vloerkleed in ontvangst hebt mogen nemen. Alles aan de kant, scheur de verpakking open en uitrollen maar! Het voorproefje van plezier beleef je al tijdens het bestellen van jouw Inspire vloerkleed. Het echte plezier begint toch echt bij het in gebruik nemen van jouw nieuwe vloerkleed. Die blijdschap kan helaas snel omslaan tot schrik wanneer iemand met zijn vieze modderschoenen het huis binnen banjert en op jouw vloerkleed gaat ijsberen… ‘Oh nee! Hoe maak ik nu mijn vloerkleed schoon?’ Er is geen man over boord. Wij hebben natuurlijk de juiste kennis en adviezen voor jou om je vloerkleed weer zo goed als nieuw te krijgen. Vloerkleed Inspire is gemaakt van 100% polypropyleen. Een kunststofvezel welke jij gemakkelijk kan onderhouden en schoon kan krijgen. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!