Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Laat je constant inspireren door jouw nieuwe vintage vloerkleed uit de Inspire collectie! Met het sierlijke medaillon en de oudsher look is het vloerkleed een bron van inspiratie. Met het eigentijdse vintage design geniet jij keer op keer van jouw interieur.

Geïnspireerd door collectie Inspire

Collectie Inspire is een collectie van ons eigen merk FRAAI | Home & Living. FRAAI neemt het heft in eigen handen. Een gespecialiseerd team is altijd op zoek naar de meest trendy designs en de juiste kleurcombinaties. Uiteraard doen we hierna de inkoop ook nog eens zelf. Zo kunnen wij een groot assortiment vloerkleden aan jou aanbieden. En dat allemaal voor een leuk prijsje. We begrijpen als geen ander dat met zo’n breed aanbod er meerdere vloerkleden naar wens voor jou tussen zitten. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat jij meerdere keren per jaar jouw interieur wilt opfrissen door het neerleggen van een nieuw vloerkleed.  

Alles in combinatie met de Inspire collectie

Door de neutrale kleuren kan het vloerkleed in iedere ruimte en woonstijl worden gebruikt. Of je nu in het bezit bent van een modern interieur of toch meer richting het industriële gaat. Door de zachte nuance van de kleur blauw breng je een vleugje kleur in huis dat ook nog eens positieve gevoelens bij jou oproept. Een vintage vloerkleed blauw geeft jou het gevoel van loyaliteit, vertrouwen en intelligentie! En laten dit ook nog eens kenmerken zijn die goed samengaan met inspiratie. Uiteindelijk komt alles hierop neer.

Blijf ge(Inspire)erd

Je bent natuurlijk ontzettend blij wanneer jij jouw nieuwe vloerkleed in ontvangst hebt mogen nemen. Alles aan de kant, scheur de verpakking open en uitrollen maar! Het voorproefje van plezier beleef je al tijdens het bestellen van jouw Inspire vloerkleed. Het echte plezier begint toch echt bij het in gebruik nemen van jouw nieuwe vloerkleed. Die blijdschap kan helaas snel omslaan tot schrik wanneer iemand met zijn vieze modderschoenen het huis binnen banjert en op jouw vloerkleed gaat ijsberen… ‘Oh nee! Hoe reinig ik mijn tapijt of vloerkleed?’ Geen man over boord. Wij hebben natuurlijk de juiste kennis en adviezen voor jou om je vloerkleed weer zo goed als nieuw te krijgen. Zo raak jij in een mum van tijd weer geïnspireerd door je vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »