Estate vloerkleden

Net als de pracht en praal van Perzische vloerkleden, bevat een vloerkleed uit de Estate collectie prachtige, kleurrijke designs. Net een echte Perzisch tapijt, maar toch net wat anders! Shop nu jouw nieuwe Estate vloerkleed.

1 - 12 van 12 producten

Met prachtige, kleurrijke patronen is de Estate collectie een ware toevoeging aan de FRAAI | Home & Living collecties en aan ieder interieur! Naast dat de Estate collectie een prachtige vintage uitstraling heeft, doet het ook zeker niet onder voor een Perzisch vloerkleed. Het ontwerp van de Estate collectie is namelijk gebaseerd op de pracht en praal van Perzische tapijten. En dat voor een goedkopere prijs! Door het uitbrengen van een eigen collectie en de materialen, zorgt FRAAI | Home & Living dat de vloerkleden voor de beste prijs aangeboden kunnen worden.

-  Eyecatcher
-  Kleurrijk
-  Hoogwaardige kwaliteit

Prachtige Estate vloerkleden collectie

Bij het ontwikkelen van de Estate collectie vond FRAAI het erg belangrijk dat het vloerkleed op zichzelf al boekdelen spreekt. Door het karakteristieke patroon en de prachtige kleuren kan je het vintage vloerkleed op meerdere plekken in huis tot recht laten komen. Of je nu tijdens je werk, in jouw thuiskantoor, extra inspiratie op wilt doen met een Estate vloerkleed, of liever wilt dat jouw visite kan genieten van de sfeer dat jouw Estate vloerkleed in de woonkamer met zich mee brengt.

Combinaties met vloerkleed Estate

FRAAI wilt niemand er van weerhouden een kleurrijk vloerkleed uit collectie Estate te bestellen. De collectie is dan ook voorzien van vloerkleden in diverse kleuren en patronen. Hierbij kan je denken aan een sierlijk medaillon of juist een stoer patchwork design. Ben je gek op het vintage design en ga je toch liever voor een subtiele pastelkleur? FRAAI heeft een vergelijkbare collectie als collectie Estate, namelijk collectie Lugan vloerkleden. Een strak vintage design in een zachter kleurenpalet. Collectie Estate en Lugan kunnen gecombineerd worden in een klassiek, industrieel of modern interieur. Heb je beiden vloerkleden in huis? Wissel ze zo nu en dan eens om. Zo lijkt het keer op keer alsof je een nieuw interieur hebt! 

Vloerkledencollectie Estate is tijdloos

Het is al duidelijk dat het patroon en de kleuren een ruimte helemaal tot leven kunnen laten komen. Het vintage en Perzische patroon is tijdloos en dat maakt dat jij erg lang kan genieten van jouw nieuwe Estate vloerkleed. De collectie is in vele maten te verkrijgen en kan je met meerdere interieurstijlen combineren. Bedenk jij je huis her in te richten, dan kan het vloerkleed in een andere ruimte weer een totaal andere sfeer met zich mee brengen. Wil jij zo lang mogelijk het beste uit jouw vloerkleed halen? Kies dan voor een antislip onderkleed. Niet alleen zorgt dit ervoor dat het vloerkleed geen millimeter verschuift, het zorgt er tevens voor dat kwaliteit van het vloerkleed langer wordt behouden. De toevoeging van een antislip onderkleed is zeker geen slecht idee!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!