Playa buitenkleden

Met een buitenkleed uit collectie Playa, creëer jij je eigen Playa in huis. Of beter gezegd: tuin! Haal het strand in huis met een nieuw Playa buitenkleed. Onder het genot van een ijsje, een drankje en je favoriete boek, kom jij volledig tot rust!

1 - 5 van 5 producten

“Vamos a la playa! Oh oh ohhhohh!” Haal met collectie Playa het strandgevoel in huis of tuin! Collectie Playa bestaat uit kleurrijke moderne buitenkleden die één en al zomer ademen. Met de zomerse kleuren mint en terra, komt de zomer met buitenkleed Playa je al tegemoet! Collectie Playa is ontworpen en ontwikkeld door FRAAI | Home & Living. Met expertise in eigen beheer, worden de buiten- en vloerkleden van de FRAAI | Home & Living collecties ontwikkeld voor jong en oud én voor ieder interieur! Je huis moet het plekje zijn waar jij veilig thuis komt.

-  Sfeervol
-  Geschikt voor binnen én buiten
-  Onderhoudsvriendelijk

Op weg met Playa buitenkleed!

Met collectie Playa kan je je niet anders inbeelden dan dat het gaat om zon, zee, strand en ga zo maar door. Het is dan ook niet zo gek dat je buitenkleed Playa kan neerleggen in je tuin, op je balkon of in je tuinhuis. De moderne print en de subtiele kleurencombinatie ademen een ongedwongen, gezellige sfeer en binnen een handomdraai bevindt jij je op je eigen Playa. Een lange zomerse avond met cocktails aansluitend op de overheerlijke barbecue. Jij en je gasten vergeten de tijd en hebben urenlang plezier.

Een schoon Playa buitenkleed

Het gemak van een outdoor vloerkleed zit hem, naast het neerleggen, in de onderhoud en reiniging. In een steeds drukker wordende maatschappij willen we natuurlijk de meeste tijd over hebben voor de leuke dingen. Een kleurtje opdoen in de zon, een koud biertje op het terras of naar het echte strand in bijvoorbeeld Scheveningen. Gelukkig heb je aan collectie Playa geen kind. Het onderhoud en de reiniging van buitenkleed Playa is zeer eenvoudig! Een sopje kan al lichte wonderen verrichten! Daarnaast kan je het buitenkleed, gemaakt van polypropyleen en polyester, afspuiten met een hogedruk. Laten drogen in de zon en ‘ahí vas!’. Jouw Playa buitenkleed is weer schoon.

La Playa grande buitenkleed!

Waar we vroeger met het hele gezin de hele dag naar het strand gingen om te zonnebaden en zwemmen in de zee, zoeken we het nu soms wat dichter bij huis. Een plaatselijk zwembad of meer geeft al voldoening. Met tuinkleed Playa haal jij het strand gevoel naar je toe. Zo kan jij al vanaf je balkon genieten van een zomerse dag. Heb je een wat grotere buitenruimte en wil jij met het hele gezin genieten van jullie huiselijke stranddag, is collectie Playa ook als groot buitenkleed te verkrijgen. Een extra grote Playa voor thuis. Uh.. Tuin! Toch meer van een romantische zomerdag in de tuin? Dan zijn er uiteraard ook naast collectie Playa, andere collecties die je buitenruimte van een gezellige sfeer voorziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de romantische Lissabon collectie

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!