Florine vloerkleden

De Florine Collectie bestaat uit prachtige bloemen vloerkleden met levensechte prints. Fleur jouw woonruimte op met een Florine vloerkleed!

1 - 5 van 5 producten

Onze Florine collectie heeft een unieke, eigentijdse uitstraling met een prachtige stilleven bloemenprint. Dit maakt de Florine een unieke toevoeging aan onze FRAAI | Home & Living collecties. Kunst hoeft immers niet alleen aan de muur te hangen! Dit bloemen vloerkleed fleurt iedere ruimte op en creëert een statement in huis. Meer voordelen van bloemen vloerkleed Florine: 

-  Mooie kleurstelling
-  Allergievriendelijk
-  Makkelijk in onderhoud

Breng kunst en bloemen samen met Florine vloerkleden

Waar bloemenprintjes vroeger werden gezien als ‘oubollig’, is dit tegenwoordig wel anders. Steeds meer mensen kiezen ervoor om bloemenprints te verwerken in het interieur. Die ontwikkeling doet ons goed, want wie wordt er nou niet vrolijk van bloemen? Een bloemen vloerkleed fleurt de ruimte moeiteloos op, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Als je een echte kunst of bloemenliefhebber bent, is ons Florine vloerkleed een goede match voor jou! Dit romantische vloerkleed wordt gekenmerkt door zijn stilleven bloemenprint. Op de zwarte achtergrond van het vloerkleed komen de kleuren van de bloemen prachtig uit. Dit creëert een mooi contrast en geeft het kleed de tijdloze vintage uitstraling die nooit uit stijl gaat. In een klassiek interieur blendt dit vloerkleed met de rest van het meubilair en de vaak al aanwezige kleuren, terwijl dit in een modern interieur juist zorgt voor een interessante statement piece.

Bloemen vloerkleed: zo zacht als een rozenblaadje

De bloemenprint van het Florine vloerkleed is niet alleen levensecht, het voelt zelfs zo zacht als een echt rozenblaadje. Dit maakt het een erg fijn kleed om onder je voeten te hebben als je op de bank of aan tafel zit, of uit bed stapt. Daarbij zijn de Florine vloerkleden ook erg gemakkelijk in onderhoud doordat deze plat geweven zijn van zacht kunststofmateriaal. Dit betekent dat het vuil niet snel in het kleed trekt en gemakkelijk schoon te zuigen is. Dit kleurrijke vloerkleed is dus ideaal voor huishoudens met kinderen, dieren of allergieën!

Florine ook als rond vloerkleed

De Florine collectie komt niet alleen in de klassieke rechthoekige afmetingen; wij hebben deze ook in een ronde variant. De ronde vorm versterkt de mooie bloemenprint. Perfect dus om als eyecatcher in de kamer te hebben liggen!

Kun je geen genoeg krijgen van bloemen vloerkleden? Dan is de Estate vloerkleden collectie van van FRAAI ook zeker een kijkje waard. Deze collectie bevat rozenkelim vloerkleden met een soortgelijke bloemprint in de vorm van een medaillon. Dit zorgt voor die vertrouwde vintage look.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!