Malta buitenkleden

Wie op zoek is naar een nieuw accessoire voor in de tuin, op het balkon of veranda, hoeft niet verder te zoeken! Met onze budgettopper Malta geef je jouw buitenruimte een gezellige sfeer! Buitenkleed Malta is verkrijgbaar in verschillende kleuren, printje

1 - 16 van 16 producten

Collectie Malta verklapt het grootste gedeelte eigenlijk al. Een zonnige bestemming in de Middellandse Zee waar je een culturele wandeltocht maakt door de eeuwenoude Middeleeuwse dorpjes om vervolgens aan het strand een heerlijke cocktail te nuttigen. Bij het ontwikkelen van de nieuwe buitenkleden collectie van het merk FRAAI | Home & Living was de naam dan ook vrijwel direct vastgesteld: Malta!  Wie zegt dat een vloerkleed enkel voor binnen is, zit er goed naast!

-  Budgettopper
-  Geschikt voor buiten
-  Zomers design

Buitenkleed Malta to the garden!

Buitenkleed Malta is dé nieuwste budgettopper van de FRAAI collecties. Het team van FRAAI vind namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van een gezellige buitenruimte. Of dit nu op een woonboot, balkon of tuin is. Een gezellige tuin maakt dat jij met plezier buiten kan zitten. Een dagje rustig in de zon met je favoriete glossy of een lange borrelavond met vriendin beleefd. Met jouw nieuwe Malta outdoor buitenkleed geef je jouw buitenruimte een frisse en gezellige upgrade. En dat voor een leuke prijs!

Altijd buitenkleed Malta in huis, ofwel beter gezegd: tuin!

Een buitenkleed wordt niet voor niets een buitenkleed genoemd. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat bij de geringste regenbui jij je hebben en houden naar binnen moet gooien. In Nederland weet je het met het weer natuurlijk nooit. Ondanks dat geen enkel vloerkleed buiten kan blijven liggen, hebben de nieuwste technieken en ontwikkelingen ervoor gezorgd dat een buitenkleed dat wel kan. En dat met het zachte en comfortabele gevoel alsof je over een echt vloerkleed loopt. De buitenkleden van collectie Malta zijn gemaakt van het materiaal polypropyleen. Een kunststof materiaal dat uiterst bestand is tegen water. Hierdoor kan jij het buitenkleed zonder zorgen buiten laten liggen. Zélfs wanneer de heftigste wolkbreuk boven je buitenruimte plaatsvindt.

Buitenkleed Malta voor iedereen

Het eiland Malta zelf is niet erg groot. Met een oppervlakte van 316 km² is Malta ruim twee keer zo groot als Texel. Maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weert of klein maar fijn zoals we de spreekwoordelijke gezegdes wel kennen. Budgettopper Malta is een collectie waarbij de buitenkleden in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn. Voor de kleine, romantische balkonnetjes of een groot buitenkleed voor de gezelligste tuinfeesten. Er is voor iedereen een passend Malta buitenkleed voor een leuke prijs! Heb jij jouw favoriete Malta buitenkleed al gespot of zit die er net niet tussen? Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken dat je zonder buitenkleed komt te zitten. Naast buitenkleed Malta, zijn er talloze andere buitenkleden collecties waaronder bijvoorbeeld de Summer buitenkleden! Zomerse vloerkleden voor binnen én buiten!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!