Groovy buitenkleden

Vrolijke buitenkleden met een retro look! Abstracte vormen en nostalgische kleuren komen samen in deze collectie en maken van jouw ruimte één groot feest.

1 - 6 van 6 producten

Ben jij toe aan een beetje leven in de brouwerij en kan jouw ruimte wel wat kleur gebruiken? Dan is de Groovy collectie van FRAAI Collecties voor jou bestemd. Met een retro uitstraling en abstracte vormen is dit een perfecte aanvulling voor iedere tuin, balkon of terras! De Groovy buitenkleden zijn een knipoog naar het verleden.

  • Retro
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Duurzaam

De jaren 70 in huis met Groovy

Ze zeggen wel eens dat vroeger alles beter was, maar in de jaren 70 bestond de buitenkleden collectie Groovy nog niet. De collectie Groovy van FRAAI is een tijdmachine die terug gaat naar de goede oude tijd. Dat is de kracht die retro vloerkleden hebben. De abstracte vormen en kleuren zorgen voor een vrolijk effect waar je automatisch van in de groove komt. Het vloerkleed heeft niet voor niks deze naam gekregen! Deze collectie hoeft niet alleen maar in combinatie met het verleden gekozen te worden, de vloerkleden kunnen ook heel makkelijk gecombineerd worden met moderne accessoires en je bent helemaal weer bij de tijd.

Groovy is de collectie voor jou

Naast het mooie kleurenpallet dat is gebruikt bij het ontwikkelen van deze collectie is het materiaal van dit vloerkleed om bij van te worden. Gemaakt van polyester gaan de synthetische vloerkleden lekker lang mee en zijn ze geschikt om in jouw buitenruimte te stralen. In wind en weer zal de Groovy er voor zorgen dat jij kunt genieten van het uitzicht. Het geeft jouw buitenruimte een heerlijk zomers gevoel, het hele jaar door. Met deze abstracte vloerkleden herbeleef jij de jaren 70 in het hier en nu.

Een retro tintje met de Groovy collectie

Naast het  geweldige retro gevoel dat de Groovy's oproepen is het ook zo dat ze lekker zacht zijn. Je kan er heerlijk om in de zomer met je blote voeten overheen lopen of zelf op te liggen als het zonnetje schijnt. De buitenkleden zijn lekker plat en wegen niet veel, ze kunnen in elke hoek uitgeprobeerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, wacht niet langer en haal snel een Groovy in huis! Ben je nog niet uitgekeken op de retro stijl? Neem een kijkje bij de collectie Porto van FRAAI.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!