Faya vloerkleden

De bohemian vloerkleden uit collectie Faya geven een natuurlijke en warme invulling aan je interieur. Vloerkleed Faya is gemaakt van de natuurlijke vezel jute en kan perfect gestyled worden met een bohemian interieur.

1 - 2 van 2 producten

Een neutrale en rustgevende toevoeging aan de collecties van FRAAI | Home & Living. Collectie Faya onderscheidt zich en brengt warmte, vrolijkheid en rust in jouw interieur. De collectie met bohemian vloerkleden is een natuurlijke toevoeging aan ieder interieur, maar past het beste in een landelijk of bohemian interieur. Combineer het vloerkleed met groene planten en jij hebt zo je eigen jungle in huis!

-  Bohemian feeling
-  Oersterk
-  Natuurlijk vloerkleed

Bohemian vloerkleed Faya 

Collectie Faya onderscheidt zich door de natuurlijke en bijzondere materiaalsamenstelling van jute en katoen. Twee materiaalsoorten met ieder eigen voordelen die elkaar alleen maar kunnen versterken. De combinatie aan materialen zorgt er dan ook voor dat jij een oersterk bohemian vloerkleed in huis haalt. Net zoals de lianen in de jungle die ook niet te breken zijn. Want hoe kunnen apen anders door de jungle zwieren? Wist je dat het materiaal jute ook wel het golden fiber wordt genoemd? Deze naam is voornamelijk te danken aan dat het jute vloerkleed een natuurlijke, gouden kleur heeft. Een prachtige neutrale kleur dat ideaal is met de kleurrijke interieurstijl: bohemian! 

Sierlijk Faya vloerkleed

De jute vezels van het vloerkleed zijn prachtig en sierlijk in elkaar geweven, maar heeft een grove structuur. Om het sierlijke van het vloerkleed terug te laten komen, heeft het vloerkleed aan de kortste zijden franjes. Een sierlijke toevoeging dat het vloerkleed net even anders dan anders maakt, maar zeker niet de minste! Door de sierlijke franjes aan het vloerkleed, is het een aparte, maar bijzonder stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Stijlvolle Faya vloerkledencollectie

De vloerkleden uit collectie Faya hebben dankzij de jutevezel een natuurlijke kleur. Zo kan het vloerkleed ook wel omschreven worden als een zand vloerkleed. Een natuurlijke kleur welke, zoals we eerder hebben benoemd, in iedere interieurstijl kan worden neergelegd. Uiteraard past vloerkleed Faya het beste in een bohemian interieur waarbij het vloerkleed wordt gecombineerd met vrolijk gekleurde kussentjes en vele planten. Maar ook in een Urban modern interieur zal het vloerkleed niet misstaan. Combineer vloerkleed Faya met een rond jute Fair vloerkleed en je interieur is compleet! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!