Misha vloerkleden

1 - 5 van 5 producten

Wasbaar vloerkleed Misha is het ideale vloerkleed voor ieder huishouden. Naast het feit dat de vloerkleden worden gesierd door een prachtig modern design, hebben ze nog een enorm praktisch voordeel. Zoals de naam al verklapt zijn de Misha vloerkleden wasbaar. Deze multifunctionele vloerkleden van FRAAI | Home & Living zijn er in verschillende kleuren en patronen. 

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Modern design
  • Zacht

Wasbaar vloerkleed Misha is multifunctioneel

De collectie Misha is vanwege haar multifunctionaliteit ideaal in gebruik. De moderne vloerkleden uit deze collectie kunnen in iedere ruimte neergelegd worden. Omdat de vloerkleden gewassen kunnen worden, kan Misha zonder zorgen onder de eettafel gelegd worden. Gaat er een kommetje soep overheen? Geen probleem, dit wassen we er zo weer uit! Naast dat de vloerkleden gewassen kunnen worden, beschermen ze de vloer en geven ze een warm en huiselijk gevoel aan jouw ruimte. Wil jij een zorgeloos huishouden waarin je je niet druk hoeft te maken over je spullen, dan is dit de juiste collectie voor jou.

Misha vloerkleden: kunstzinnig design

Wasbaar vloerkleed Misha bestaat uit een abstract design die in iedere kunstzinnige inrichting zou uitblinken. De collectie bevat een selectie aan neutrale kleuren die enorm goed te combineren zijn in een moderne inrichting. De abstracte designs zijn oogverblindend en interessant om naar te blijven kijken. Wie zegt dat kunstwerken altijd aan de muur moeten hangen? Ze kunnen ook gewoon op de grond liggen! De abstracte vormen en patronen die terugkomen in het ontwerp van de vloerkleden zijn een traktatie voor het oog en de ruimte waar het vloerkleed neergelegd wordt. Ben je nog niet uitgekeken op onze collecties met abstracte ontwerpen? Neem dan een kijkje bij onze wasbare collectie Nova vloerkleden.

Abstract vloerkleed Misha gaat lang mee

De naam Misha doet eer aan de krachtige eigenschappen van het vloerkleed. Zoals benoemd is de collectie Misha wasbaar, veelzijdig en erg kunstzinnig. Er kan nog een geweldige toevoeging aan dit rijtje gedaan worden: dit vloerkleed is namelijk ook erg duurzaam. De Misha collectie bestaat uit synthetische vloerkleden, oftewel een kunstvezel die lang meegaat, onderhoudsvriendelijk is en bestand is tegen slijtage. Dankzij de lage pool is relatief licht kleed, waardoor Misha makkelijk verplaatst kan worden naar een andere ruimte. Wat wil je nog meer?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!