Nova vloerkleden

Een wasbaar vloerkleed? Ja zeker! De Nova vloerkleden kun je gewoon in de wasmachine doen wanneer het vloerkleed vies is. Stijlvol met een vintage look en gemak in onderhoud met de stofzuiger en wasmachine! Ge-wel-dig!

1 - 6 van 6 producten

De vloerkleden uit de Nova collectie van FRAAI collecties kun je gewoon in de wasmachine doen op 30 graden en ze zijn weer good to go! Na het wassen kun je de Nova vloerkleden in de droger stoppen op de laagste temperatuur of laten drogen aan de lucht. Komt wassen even niet uit? Je kunt het Nova vloerkleed ook in een handomdraai schoonmaken met de stofzuiger! Leuker dan dit kunnen we het niet maken, of toch wel?

-  Wasbaar op 30 graden
-  Heerlijk zacht
-  Vintage design

Een Nova vloerkleed vol verassingen

Net wanneer je dacht dat het niet beter kon wat betreft het Nova vloerkleed bewijst Volero het tegendeel! De nova vloerkleden zijn namelijk niet alleen van alle markten thuis qua onderhoud maar ook qua de keuze in verschillende maten. De maten waarin het Nova vloerkleed beschikbaar is zijn: 80x150cm, 140x200cm, 160x230cm, 200x290cm, 230x330cm en 280x380cm. Het vloerkleed kan door de diverse maten op erg veel plekken worden gestyled! Het Nova vloerkleed maakt het je graag makkelijk!

Een vintage vloerkleed in een modern jasje!

Het vintage vloerkleed Nova zorgt voor een vintage look in een modern jasje. De verschillende kleuren en designs zorgen voor de puntjes op de i in de Nova vloerkleden. De vloerkleden zijn door de diverse designs een mooie toevoeging voor veel interieurstijlen. Het blijft ons nog steeds verbazen hoe gemakkelijk het Nova vloerkleed het ons maakt!

Het vloerkleed Nova, alle gemakken op een vloerkleed

Ben jij iemand die houdt van gemak, efficiëntie en stijl? Dan zit je met een Nova vloerkleed goed. Het vloerkleed is naast alle boven genoemde gemakken ook heerlijk zacht. Dat het Nova vloerkleed zo veelzijdig is hebben wij te danken aan de stof polyester. Polyester valt onder de synthetische vloerkleden en is een erg sterke en slijtvaste stof! Daarnaast is het vloerkleed heerlijk zacht, kan het vloerkleed tegen vocht en kan je er oneindig veel designs mee creëren. Wij zijn in ieder geval verkocht! En jij? 

Benieuwd naar meer wasbare vintage vloerkleden? Bekijk hier de Imagine vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!