Palmier vloerkleden

Voor de buitenliefhebbers is dit vrolijke vloerkleed een echte must-have! Met zijn rustgevende kleuren en bladerenprint brengt het de natuur binnen. Vrolijk en veelzijdig, deze vloerkleden bieden comfort en stijl in één.

1 - 2 van 2 producten

Voor de echte buitenmensen onder ons kan deze collectie in huis niet ontbreken. Collectie Palmier is een toevoeging aan de FRAAI | Home & Living collecties. Collectie Palmier haalt het buitengevoel naar binnen. Rustgevende en natuurlijke kleuren in combinatie met een bladerenprint maken dat je interieur zijn natuurlijke balans vindt.

-  Vrolijk, kleurrijk vloerkleed
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding
-  Gemakkelijk te combineren

Botanisch Palmier vloerkleed

Onze plantliefhebbers zullen gek zijn vloerkleed Palmier. Het vloerkleed heeft een prachtig geprint design welke bestaat uit bladeren. De bijzondere bladerenprint in combinatie met de natuurlijke kleuren maakt dat het vloerkleed in ieder interieur zijn plek verdient. Vloerkleed Palmier zorgt voor een excentrieke toevoeging aan je plantencollectie. Ondanks dat vloerkleed Palmier geen zuurstof produceert, geeft het je onbewust toch een zeer gelukkig gevoel! Want zeg nu eens eerlijk: het is toch een groots plezier om je afgestylde interieur binnen te stappen?

Palmier vloerkleed biedt comfort

Collectie Palmier bestaat uit ronde en rechthoekige katoenen vloerkleden. Katoen is een materiaalsoort dat zowel zorgt voor comfort als voor gemak. Door het katoen-chenille materiaal is het vloerkleed een fijne en zachte ondergrond om over heen te lopen. Het geweven Palmier vloerkleed is dan ook perfect geschikt voor onder een eettafel. Je hoeft niet bang te zijn dat de kruimels zich in het vloerkleed gaan nestelen. Door de strakke weefstructuur kan er niks tussen komen en blijft het op het vloerkleed liggen. Stofzuiger erover en klaar is kees! Wist je dat vloerkleed Palmier ook uitstekend neer te leggen is onder je bureau? Kan je je al voorstellen hoe rustgevend in inspirerend jouw werkdag van start gaat?  

Anders met vloerkleed Palmier

Is de print van Palmier niet helemaal je ding en ben je wel weg van het materiaal, de zachtheid en het gemak van het onderhoud? Dan heeft het merk FRAAI gelukkig nog talloze andere katoenen vloerkleden met dezelfde eigenschappen als vloerkleed Palmier. Alleen een andere print en/of kleur! Wat dacht je van de Lago vloerkleden? Een collectie met prachtige vintage designs is zachte pastelkleuren. Alsof het nooit ergens anders heeft gelegen dan in je interieur.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!