Lugan vloerkleden

Op zoek naar een nieuwe, subtiele aanwinst voor je industriële interieur? Collectie Lugan is de perfecte match! Robuuste en strakke lijnen in combinatie met subtiele pastelkleuren. Weet jij al welk Lugan vloerkleed bij jou thuis komt te liggen?

1 - 8 van 8 producten

Subtiel, robuust én authentiek. Drie krachtige kernwoorden die perfect passen bij de sfeer dat collectie Lugan van FRAAI | Home & Living met zich mee brengt. Collectie Lugan kenmerkt zich door het gebruik van zachte pasteltinten in combinatie met het vintage design en het strakke medaillon. De combinatie tussen de zachte pasteltinten en donkere tinten maken het vloerkleed zowel robuust als subtiel. Een bijzondere combinatie wat je niet snel tegenkomt. 

-  Rustige en robuuste pastelkleuren
-  Verstevigde rug
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding

Lugan vloerkledencollectie in ieder interieur

Collectie Lugan is door de designers van het merk FRAAI op de tekentafel ontworpen. Door het ontwerp en de inkoop in eigen beheer te houden, worden de worden vloerkleden precies zo gemaakt zoals het design- en inkoopteam heeft bedacht. Bijkomend voordeel is dat de vloerkleden voor de leukste prijzen kunnen worden aangeboden. FRAAI vind het belangrijk dat in ieder interieur een passend vloerkleed kan komen te liggen. Of je nu fan bent van een retro interieur of toch liever voor landelijk. Collectie Lugan kenmerkt zich door de het robuuste vintage design en kan daardoor perfect in een industrieel interieur worden neergelegd. Het vloerkleed komt, in combinatie met robuuste meubelstukken en een houtensalontafel, perfect tot zijn recht.

Vloerkleed Lugan met gemak

In een tijd waarin we er vaak steeds meer op uit gaan en we minder omkijken willen hebben naar het huishouden, vinden wij het daarom ook erg belangrijk dat jij minder omkijken hebt naar het onderhoud en de reiniging van je vloerkleed. Bij de ontwikkeling van collectie Lugan is er dan ook goed nagedacht over de materiaalsamenstelling en de weefmethode van het vloerkleed. Deze combinatie zegt al veel over de kwaliteit van het vloerkleed. Vloerkledencollectie Lugan bestaat uit synthetische vloerkleden‘Synthetisch? Is dat dan niet hartstikke nep?’ Dit kan een eerste gedachte zijn, maar niets is minder waar! Door het polyester materiaal om te vormen tot zachte garen en om deze vervolgens door elkaar te weven, krijg je een superzacht en sterk vloerkleed. Synthetische materialen hebben ook nog eens de voordelen bijzonder slijtvast te zijn, kleuren goed te kunnen behouden en ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is! 

Robuust en subtiel met vloerkledencollectie Lugan

Collectie Lugan kenmerkt zich door het robuuste doch subtiele design. Het is dan ook niet zo gek dat vintage vloerkleed Lugan ook wel goed onder kan als industrieel vloerkleed. Houten kasten, een cognac-kleurige bank en een salontafel met zwarte stalen poten. Een industrieel interieur kenmerkt zich door robuustheid in materialen. Staal, beton en uiteraard het polyester materiaal van jouw nieuwe Lugan vloerkleed! Een combinatie wat een ijzersterk interieur oplevert. Wil je je vloerkleed in een iets mindere robuuste uitstraling, maar wel eenzelfde vintage design en pastelkleuren behouden? Dan is vloerkledencollectie Lago de uitgelezen collectie voor jou! De collectie Lago vloerkleden bevat subtielere lijnen en een sierlijk medaillon. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!