Deep vloerkleden

Diep in gedachten verzonken kom je volledig tot rust met jouw nieuwe vloerkleed uit de Deep collectie. Je evalueert de dag samen met je geliefde. Met de prachtige look van het vintage vloerkleed haal je een unieke en aangename sfeer in huis.

1 - 8 van 8 producten

Diep in gedachten verzonken kom je volledig tot rust met jouw nieuwe vloerkleed uit de Deep collectie. Aan het einde van de dag evalueer je deze samen met je partner, en misschien ook wel de kids. Hoe was het op werk? Wat is er allemaal geknutseld? Is er nog wat geks gebeurd? Diepgaande gesprekken die perfect passen bij of misschien wel geïnspireerd zijn door vloerkleed Deep. Met de prachtige look van het vintage vloerkleed haal jij een unieke, ongedwongen en aangename sfeer in huis.

  • Sfeervol
  • Prachtig patroon
  • Onderhoudsvriendelijk

Zo goed als nieuw vloerkleed met collectie Deep

Collectie Deep laat zich uitstekend kenmerken door het eigentijdse design van de vintage vloerkleden. Het vintage design van vloerkleed heeft een vervlogen, karakteristieke look. Alsof het vloerkleed jou al jaren plezier geeft en sfeer brengt in het interieur. Is vintage niet dat een artikel tweedehands wordt gebruikt? Als het gaat om kleding of andere producten, dan wel. We kunnen je verzekeren dat jij een gloednieuw vloerkleed thuisgestuurd krijgt. De ontwerpers van de FRAAI collecties hebben met het design ervoor gezorgd dat het vloerkleed een vintage uiterlijk heeft. Een vintage look in een nieuw jasje dus! 

Vloerkledencollectie Deep geeft jarenlang plezier

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je lang wilt genieten van je vloerkleed. Hierin gaat het ene materiaal wat langer mee dan het andere. Gelukkig kan een vloerkleed uit de Deep collectie jarenlang bij jou in huis als eyecatcher de show stelen. Het vloerkleed bestaat uit polypropyleen. Een kunstvezel die is omgesmolten tot lange garen waarmee uiteindelijk dit prachtige vloerkleed is gefabriceerd. Door de hedendaagse technieken wordt het materiaal zo gevormd dat het nog eens heerlijk zacht aanvoelt! Bijkomend voordeel is dat het materiaal bijzonder slijtvast is en… gemakkelijk is schoon te maken! Zo bewaar je nog eens de rust wanneer er iemand met modderschoenen op het vloerkleed staat.

Eigentijds met vloerkleed Deep

Collectie Deep behoort tot het merk FRAAI | Home & Living. Een merk waarbij eigenlijk niets te gek is. Door het heft in eigen handen te nemen, ontwikkeld FRAAI haar eigen designs. Met een ervaren inkoopteam worden de vloerkleden ontworpen en in grote aantallen ingekocht. Zo kan FRAAI een hoop mensen blij maken met een vloerkleed naar keuze. Er is namelijk voor iedereen wat wils! En dat voor ieder budget. Of je nu gaat voor een vloerkleed uit de Deep collectie of toch liever voor een Adore vloerkleed.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!