Adore vloerkleden

Begeef jezelf in de zevende hemel met jouw nieuwe vintage vloerkleed Adore! Een collectie om dol op te zijn. Sterk materiaal, prachtige kleuren en eenvoudig in onderhoud. Shop nu jouw nieuwe Adore vloerkleed!

1 - 3 van 3 producten

Hmm, Adore! Frans voor dol zijn op, liefhebben of adoreren. Een naam die wij maar al te goed vinden passen bij deze collectie. Wij zijn dol op de Adore collectie van het merk FRAAI | Home & Living en willen jou natuurlijk niet van deze collectie onthouden! Graag vertellen we jou waarom een Adore vloerkleed perfect is voor bij jou thuis.

-  Vintage look
-  Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
-  Slijtvast

Adore het gemak van het vloerkleed

Door nieuwe mogelijkheden in de wereld van textiel is het voor ontwikkelaars mogelijk om vloerkleden te maken van het kunststof materiaal polypropyleen. Een polypropyleen vloerkleed is steeds meer in opkomst en heeft het belangrijke voordeel dat het zeer laag in onderhoud is. Bij dit materiaal worden kunststofballetjes verhit en gerekt tot dunne draden die flexibel en ook nog erg zacht zijn. De gedachte dat een polypropyleen vloerkleed als een plastic mat aan de voeten voelt, kan je direct van de baan vegen!

Adore de kleur van het vloerkleed

De kunststof granulaatbolletjes die worden verhit, krijgen hun kleur al in het productieproces. Hierdoor is vloerkleed Adore kleurvast en beleef jij er jarenlang plezier van, of je nu kiest voor een geel of blauw Adore vloerkleed. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast kleur behoudt vloerkleed Adore ook erg goed zijn vorm. Dat maakt Adore een uitermate geschikt vloerkleed voor plekken in huis waar veel wordt gelopen. Door het polypropyleen materiaal is Adore ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Ideaal! 

Adore de warmte van een vintage vloerkleed

Met het neerleggen van een Adore vloerkleed zit je zeker gebakken. Niet letterlijk, maar het vloerkleed geeft jouw voeten een aangenaam en warm gevoel. Dit warme gevoel heb je vooral te danken aan de dikte van het vloerkleed, wat maar liefst 10mm bedraagt! Wil jij er graag knus en warm bijzitten wanneer je smelt bij de meest romantische film op TV? Dan is een woonkamer vloerkleed uit de Adore collectie jouw nieuwe aanwinst! Bekijk ook eens onze collectie Deep vloerkleden, een vergelijkbare collectie vintage vloerkleden die zich kenmerkt door zachte kleuren en sierlijke patronen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!