Vintage vloerkleed Famous

Bekend om zijn structuur, patroon en hoogwaardige kwaliteit! Collectie Famous van het merk FRAAI is er een om niet te missen. Prachtige medaillons, sierlijke lijnen en een rustige uitstraling zorgen voor een aangename nieuwe sfeer in jouw interieur.

1 - 3 van 3 producten

Een van de bekendste en befaamdste collecties tussen de andere FRAAI | Home & Living collecties: Famous! Wij begrijpen ook maar als te goed waarom deze collectie deze naam heeft gekregen en vaak wordt gekozen. De Famous collectie bestaat uit vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van een sierlijk design. Dit maakt dat het vloerkleed in verschillende interieurstijlen kan worden gebruikt. Niet alleen in de verschillende interieurstijlen, maar ook in verschillende ruimtes. Zo kan een Famous vloerkleed het eerste jaar stralen in de woonkamer waarna je hem het jaar daarop kan gebruiken als slaapkamer vloerkleed. De variatie is enorm!

-  Vintage look
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  Makkelijk schoon te maken

Wat maakt de vloerkledencollectie Famous

De collectie maakt zichzelf Famous door, zoals eerder benoemd, de hoogwaardige kwaliteit en het sierlijke design. Het vintage vloerkleed kan je terugvinden in het assortiment van synthetische vloerkleden. Door technologische ontwikkelen is het mogelijk gemaakt om van een kunstvezel een vloerkleed te maken. En dat kan, eerlijk gezegd, een hoop schelen in de portemonnee. Famous vloerkleden zijn geproduceerd vanuit Polyamide, ofwel Nylon. De synthetische stof is sterk, kreukvrij en licht van gewicht. En om niet te vergeten: de stof is erg goed in het behouden van zijn kleur. Dit maakt dat jij jaren vooruit kan en kan genieten van een sfeervol interieur waarbij je jouw voeten heerlijk zacht en comfortabel kan laten rusten op het vloerkleed.

Vloerkleed Famous biedt gemak

Het materiaal zorgt er voor een groot deel voor dat jij het vloerkleed gemakkelijk kan reinigen. Toch heeft het vloerkleed nog een extra factor waardoor jij het vloerkleed in een handomdraai schoon krijgt. Collectie Famous kan je terugvinden onder de laagpolige vloerkleden. Het vloerkleed heeft een lage pool van 5mm waardoor jij gemakkelijk het vloerkleed kan stofzuigen. Zonder ergernis kunnen jouw gasten van hun stukje taart genieten zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de kleine kruimels op het vloerkleed. Bij de eerstvolgende stofzuigerbeurt zijn die namelijk zo weg!

Een ander Famous vloerkleed

Eigenlijk is het voor FRAAI geen mirakel dat vintage vloerkleed Famous zo in de smaak valt. Het patchwork en vintage design in combinatie met het neutrale kleurenpalet is tijdloos. Dit maakt dat, zoals we eerder hebben benoemd, vloerkleed Famous in de meeste interieurstijlen en woonruimtes kan worden neergelegd. Om niet van het bestaande kleurenpalet van collectie Famous af te wijken, heeft FRAAI een nieuwe collectie ontwikkeld. Een ander kleurenpalet en een wat ander design. De collectie Miracle vloerkleden is soort gelijk aan collectie Famous en biedt dezelfde onderhoudsgemakken! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!