Lova vloerkleden

Zacht, rustgevend en authentiek is waar de Lova vloerkleden van FRAAI voor staan. De Lova vloerkleden zijn dan ook een ware verrijking voor jouw interieur. Ontdek de rustgevende invloeden van een Scandinavisch interieur met een Lova vloerkleed!

1 - 6 van 6 producten

De Lova vloerkleden passen goed bij vele interieur stijlen en kun je het beste omschrijven als: zacht, rustgevend en authentiek. Het Lova vloerkleed van FRAAI | Home & Living staat erg mooi met een japandi interieur en komt ook tot zijn recht in een interieur met kleur. In combinatie met het unieke 3D effect is het Lova vloerkleed een ware verrijking voor jouw interieur!

-  3D effect
-  Zacht aan de voeten
-  Leuk in een Japandi interieur!

Scandinavisch vloerkleed Lova, zacht en stijlvol

Het Scandinavisch vloerkleed Lova is gemaakt van polyester. Dit resulteert zich in een onwijs zacht Lova vloerkleed! Door een speciale techniek heeft het Scandinavisch vloerkleed Lova een 3D effect! Naast dat het er geweldig uitziet is polyester een erg stevige en slijtvaste stof! Met een pool van maar liefst 30mm behoort het Lova vloerkleed tot de hoogpolige vloerkleden. Je hebt met een Lova vloerkleed niet alleen een heerlijk warm vloerkleed maar ook een ware eyecatcher in je interieur!

Zo wit als een Scandinavisch Lova vloerkleed!

Zo prachtig licht als dat het Scandinavische vloerkleed Lova is, is het natuurlijk wel een kleur waar je snel viezigheid op ziet. Echter is er geen reden tot paniek! Het Lova vloerkleed is namelijk makkelijk te onderhouden met een stofzuiger of tapijt reiniger bij hardnekkigere vlekken. Wil je graag voorkomen dat het vloerkleed vies wordt? Wanneer er visite over de vloer is kan je er ook voor kiezen om het Lova vloerkleed op te bergen! Je rolt het kleed namelijk gemakkelijk op waardoor je het Scandinavische kleed zo weg kan zetten.

De voordelen van een 3D vloerkleed

Wij houden van een 3D vloerkleed en van veel voordelen! Daarom zetten wij bij deze even alle voordelen van het Scandinavische Lova vloerkleed op een rijtje. Laten we beginnen met het feit dat het vloerkleed gemaakt is van polyester. Dat betekend niet alleen slijtvast maar ook makkelijk in de onderhoud. Daarnaast is het Lova vloerkleed onwijs zacht met een pool van 30mm. Ondanks dat het een hoogpolig kleed is kan je het vloerkleed gemakkelijk oprollen en opbergen wanneer je wilt voorkomen dat het kleed vies wordt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over een kriebelende neus en constant niezen. Het vloerkleed is namelijk hypoallergeen wat betekend dat je er geen last van krijgt als je last hebt van een allergie. Last but not least is het Lova vloerkleed een prachtige toevoeging in jouw interieur en kan je het kleed op vele manieren stijlen in verschillende maten. De beschikbare maten van het vloerkleed zijn: 80x150cm, 140x200cm, 160x230xm, 200x290cm, 230x330cm. Wij zijn in ieder geval helemaal verkocht!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!