Fora buitenkleden

De Fora collectie is een jute look-a-like buitenkleed die bestand is tegen het Hollandse weer! Dit prachtige buitenkleed heeft de uitstraling van jute, maar is gemaakt van polypropyleen wat weerbestendig is.

1 - 4 van 4 producten

Een jute buitenkleed? Kan dat? Jazeker! Het echte materiaal jute kan helaas niet buiten liggen, maar wij hebben de oplossing! Synthetische buitenkleden met een jute-look! Ondanks dat jute stengels voor het produceren van een buitenkleed worden gewassen en gedroogd, kan het na de productie helaas niet meer zo goed tegen vocht. Toch willen wij jullie er niet van weerhouden om een jute buitenkleed als toevoeging in jouw buiteninterieur neer te leggen. FRAAI | Home & Living heeft dan ook voor jullie een alternatief bedacht, namelijk buitenvloerkleden collectie Fora. Een buitenkleed met een jute look die volledig geschikt is om op een regenachtige dag buiten te liggen. Hoe we dat hebben gedaan, leggen we je maar al te graag uit.

-  Jute look-a-like
-  Voor binnen én buiten
-  Makkelijk schoon te maken

Naar buiten met Fora jute buitenkleed!

We kunnen ons allemaal de wisselvallige weersomstandigheden van Nederland wel voor de geest halen. De dag begint met een stralende zon en een zachte 24 graden. Tijdens het avondeten, wat je op een prachtige zomerdag natuurlijk op je balkon of in de tuin doet, breken de wolken en komt alles naar beneden vallen! In een split second haal je alle kussens en je avondeten naar binnen om niet kletsnat te laten worden. Hoe zit het dan met het buitenkleed? Een groot exemplaar haal je natuurlijk niet zo makkelijk naar binnen. Geen zorgen! Je kan jouw nieuwe buitenkleed met een gerust hart laten liggen. Het woord zegt het natuurlijk al. Een buitenkleed is geschikt voor buiten en mag nat worden. 

Het materiaal van buitenkleed Fora 

Collectie Fora is geproduceerd van een kunststofvezel en kan daarmee ook gezien worden als een polypropyleen vloerkleed. Door de nieuwste ontwikkelingen en technieken wordt er steeds meer mogelijk op het gebied van het produceren van vloerkleden. Zo is het dus mogelijk gemaakt om van de kunstvezel polypropyleen een buitenkleed te maken wat ook nog eens zacht aanvoelt. Daarnaast heeft het materiaal ook nog eens het voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is en bijzonder slijtvast is. 

De Fora vloerkledencollectie kan in iedere buitenruimte

Of je nu beschikt over een achtertuin dat net zo groot is als een voetbalveld, trotse eigenaar bent van een vakantiehuisje op het strand in Zoutelande of genoegen hebt aan een klein balkon. Om het één het ander niet te laten buitensluiten, hebben wij een voor iedereen een geschikt formaat buitenkleed. Zo hebben we voor jou, die op het balkon nog wilt genieten van de laatste zonnestralen en volledig wilt ontspannen, een balkonkleed. Voor de grotere tuinen onder ons hebben wij de XXL buitenkleden. Met een lengte van 4 meter kan jij hier een aardige lounge set om heen zetten of misschien wel jouw grote tuintafel waaraan je lange zomerse avonden beleefd waarbij de barbecue rijkelijk gloeit. Heb jij een nog grotere tuin met meerdere loungehoeken of wil je eigenlijk eens in de zoveel tijd afwisselen? FRAAI heeft een soortgelijke collectie met eenzelfde jute feeling en net een wat ander design. Voeg onze collectie Nomad vloerkleden toe aan je buitenruimte en jij hebt gegarandeerd veel plezier! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!