Carvy vloerkleden

1 - 8 van 8 producten

De Carvy vloerkleden van FRAAI | Home & Living kunnen we toevoegen aan het lijstje met onze zachtste vloerkleden. Deze collectie heeft haar naam te danken aan de ‘carving’ techniek, wat letterlijk snijwerk betekent. De Carvy collectie bestaat namelijk uit vloerkleden met uitgesneden (boogjes)patronen. Hierdoor ontstaat er een uniek 3D effect in het vloerkleed dat een moderne toevoeging is aan ieder interieur. De extreem zachte look en feel van dit fluffy vloerkleed maken het zeer aangenaam om op het vloerkleed te lopen, zitten, liggen en – voor de kleintjes – kruipen.

-  Maar liefst 20mm hoog!
-  Ontzettend fluffy en zacht
-  Mooie carving

Hoogpolig vloerkleed Carvy perfect voor de Japandi stijl

Vloerkleed Carvy is een perfecte optie als Japandi vloerkleed. De neutrale kleuren en organische vormen maken Carvy de perfecte toevoeging op een Japandi interieur. De minimalistische uitstraling van de Carvy vloerkleden past natuurlijk ook bij veel andere woonstijlen. Ook is dit vloerkleed toepasbaar in verschillende ruimtes in huis. In een woonkamer, maar ook in een slaapkamer of babykamer zal Carvy een mooie aanvulling zijn. Gedeeltelijk onder een bed of naast een ledikantje; door het hoge aaibaarheidsgehalte zal vroeg opstaan meteen een stuk makkelijker worden! Op zoek naar een vloerkleed zonder carving? Bekijk dan eens de Comfy vloerkleden; net zo zacht en fluffy! 

Fluffy vloerkleed Carvy onderhouden

Het onderhoud van de Carvy vloerkleden is eenvoudig dankzij het duurzame materiaal en de hoogwaardige afwerking. Regelmatig stofzuigen houdt hoogpolige vloerkleden in mooie staat. Een Carvy vloerkleed is een investering die niet alleen comfort en warmte in huis brengt, maar ook stijl en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een vloerkleed voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor, de Carvy collectie biedt door de verschillende afmetingen een ruime keuze. Wil je een keer niet gaan voor een rechthoekig vloerkleed? Deze collectie is ook verkrijgbaar in diverse ronde afmetingen! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!