Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden

Warme kleuren en een bijzonder, Oosters design kenmerken vloerkledencollectie Moods. Collectie Moods is één van de eerste collecties van FRAAI | Home & Living. En wat voor een collectie! De vloerkleden uit de collectie hebben één ding met elkaar gemeen; een sierlijk Oosters patroon. Waarom jij voor een vloedkleed uit de Moods collectie moet gaan, leggen wij je maar al te graag uit.

  • Authentiek Patchwork design
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding
  • Warme tinten

Vrolijke Moods collectie

Naast het prachtige Oosterse design van vloerkleed Moods, maakt het vloerkleed je ook op een andere manier erg vrolijk! Alle vloerkleden uit de Moods collectie bevatten vrolijke kleuren die stuk voor stuk hun eigen kenmerken hebben en gevoelens bij jou oproepen. Wij kunnen ons dan ook niet voorstellen dat jij lang somber of verdrietig bent wanneer jij een oogje laat vallen op jouw nieuwe Moods vloerkleed. Het is misschien wat artistiek en voor de creatieveling, maar een multicolor vloerkleed is eigenlijk zo gek nog niet. Wil je een beetje buiten je comfort zone stappen, dan past vloerkleed Moods perfect in je interieur.

Het gemak van de Moods collectie

De Moods collectie bestaat uit katoenen vloerkleden. De grondstof katoen leent zich dus niet alleen aan kleding, maar dus ook aan vloerkleden! De katoenen vezels worden dusdanig strak in elkaar geweven waardoor het vloerkleed niet kapot te krijgen is. Zo kan jij jaren genieten van jouw katoen geweven vloerkleed en de gemakken hiervan ervaren. Vloerkleed Moods is, met dank aan het materiaal, gemakkelijk in onderhoud! Wekelijks stofzuigen en een natte doek kan wonderen doen. Heb je een vlek? Dan weet je de regel: deppen en niet wrijven. Zo heb jij jaren lang plezier van vloerkleed Moods.

Multi design Moods

Collectie Moods bestaat uit meerdere vloerkleden met verschillende designs. De meeste vloerkleden uit de collectie kunnen zich kenmerken door het patchwork design. Het voordeel van een patchwork vloerkleed is dat wanneer je niet kan kiezen tussen designs, je ze allemaal in één vloerkleed krijgt. De term patchwork staat dan wellicht ook wel bij je bekend als verschillende lapjes stof die aan elkaar genaaid zijn en zo een groter geheel vormen. Precies wat de meeste vloerkleden uit de Moods collectie doen!

Specificaties vloerkledencollectie Moods

Merk FRAAI
Materiaal Katoen chenille
Gewicht -
Dikte 5mm
Productiemethode Machinaal geweven
Poolhoogte -
Anti allergie -
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »