Vintage vloerkleden Moods

Op zoek naar een nieuw vloerkleed en kan je niet kiezen uit de talloze designs ...

1 - 6 van 6 producten

Warme kleuren en bijzondere, Oosterse designs kenmerken de vloerkleden uit collectie Moods. Collectie Moods is één van de eerste collecties van FRAAI Collecties. En wat voor een collectie het is! De vloerkleden uit collectie Moods hebben één ding met elkaar gemeen; een sierlijk en kleurrijk Oosters patroon. Waarom jij voor een vloedkleed uit de Moods collectie moet gaan, leggen wij je graag uit! 

  • Authentiek Patchwork design
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding
  • Warme tinten

Vrolijke Moods vloerkledencollectie

Naast het prachtige Oosterse design van vloerkleed Moods, maakt het vloerkleed je ook op een andere manier erg vrolijk! Alle vloerkleden uit collectie Moods zijn voorzien van een vrolijk kleurenpalet. Kleuren die stuk voor stuk eigen kenmerken hebben en gevoelens in jou naar boven halen. Wij kunnen het ons dan ook niet voorstellen dat jij lang somber of verdrietig blijft wanneer jij een oogje laat vallen op jouw nieuwe Moods vloerkleed. Wij helpen je graag uit de gedachten als je denkt dat de kleurrijke vloerkleden van collectie Moods enkel voor de creatieveling is. Een multicolor vloerkleed in huis neerleggen is nog geen eens zo'n gek idee! Stap een buiten je comfort zone en leg vloerkleed Moods neer in je interieur. 

Het gemak van vloerkleed Moods 

De vloerkleden uit collectie Moods zijn gemaakt van katoen. Deze grondstof leent zich dus niet alleen voor kleding, maar dus ook aan vloerkleden! De katoenen vezels worden dusdanig strak in elkaar geweven waardoor het vloerkleed niet kapot te krijgen is. Hierdoor kan jij jarenlang genieten van je nieuwe katoenen vloerkleed Moods en het gemak in onderhoud ervaren. Vloerkleed Moods is dankzij het katoenen materiaal zeer gemakkelijk in onderhoud! Wekelijks stofzuigen en een licht vochtige doek kan wonderen doen. Heb je een vlek op je Moods vloerkleed? Dan weet je de regel! Deppen en niet wrijven. Hierdoor heb jij jaren lang plezier van vloerkleed Moods.

Multi design Moods vloerkleed

Collectie Moods bestaat uit meerdere vloerkleden voorzien van verschillende designs. De meeste vloerkleden uit de collectie kunnen zich kenmerken door het patchwork design. Het voordeel van een patchwork vloerkleed is dat wanneer je niet kan kiezen tussen designs, je ze allemaal in één vloerkleed krijgt. De term patchwork staat dan wellicht ook wel bij je bekend als verschillende lapjes stof die aan elkaar genaaid zijn en zo een groter geheel vormen. Precies wat de meeste vloerkleden uit de Moods collectie doen! Mocht je op zoek zijn naar een patchwork vloerkleed met eenzelfde kleur, kijk dan eens naar collectie Estate! Een prachtige collectie met een subtiel kleurenpalet en in patchwork design te verkrijgen!  

Specificaties vloerkledencollectie Moods

Merk FRAAI
Materiaal Katoen chenille
Gewicht -
Dikte 5mm
Productiemethode Machinaal geweven
Poolhoogte -
Anti allergie -
Voor binnen of buiten Binnen
Antislip Nee
Reinigen Stofzuiger/Tapijtreiniger

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!