Flowy vloerkleden

Huiswerk maken, tv kijken, bellen of even opwarmen na een koude winterdag. De Flowy vloerkleden kunnen je van alle gemakken voorzien! Met een pool van wel 50mm hoog houdt dit extreem zachte kleed jou ten alle tijden warm en comfy.

1 - 2 van 2 producten

Huiswerk maken, tv kijken, bellen of even opwarmen na een koude winterdag. De Flowy vloerkleden kunnen je van alle gemakken voorzien! Met een pool van wel 50mm hoog houdt dit extreem zachte kleed jou ten alle tijden warm en comfy. De Flowy vloerkleden van FRAAI | Home & Living behoren dan ook tot de fluffy vloerkleden!

-  Maar liefst 50mm hoog!
-  Ultra fluffy en extreem zacht
-  Extreem hoog knuffelgehalte

In de wolken met de Flowy vloerkleden

De vloerkleden van de Flowy vloerkleden collectie van FRAAI zijn zo zacht dat het voelt alsof je op een wolk loopy! Vooral wanneer je er overheen loopt met je blote voeten of erop gaat zitten. Je zakt helemaal weg in de comfiness van het zachte vloerkleed hoogpolig. Perfect voor na een lange dag werken, fietsen in de regen of een lazy sunday. Wat voor gelegenheid ook, bijkomen op het Flowy vloerkleed zorgt ervoor dat je weer helemaal tot rust komt.

Direct zen gevoel met een Fluffy vloerkleed Flowy

Ervaar het ultieme zen gevoel wanneer je loopt, zit of zelfs ligt op het fluffy vloerkleed. Dit hoogpolige kleed is naast extreem zacht en fluffy ook nog eens makkelijk in de onderhoud. Je maakt het namelijk binnen een handomdraai schoon met een stofzuiger. Geweldig toch?! Dit komt doordat de fluffy vloerkleden uit de Flowy collectie van FRAAI zijn gemaakt van polyester en acryl. Polyester is een sterke synthetische vezel die duurzaam en isolerend is. Daarnaast zorgt de acryl in het Flowy vloerkleed ervoor dat de kleur in jouw fluffy kleed mooi blijft. Dit komt doordat acryl erg kleurvast is. Ook is acryl een vezel die erg goed isoleert. Met andere woorden, polyester en acryl zijn het perfecte duo!

Het hele jaar rust met een zacht Flowy vloerkleed 

Wanneer je een zacht vloerkleed van de Flowy vloerkleden collectie hebt liggen, dan zit je voor het hele jaar gebakken! Een zacht vloerkleed van de Flowy voerkleden collectie is namelijk isolerend. Wanneer je een isolerend vloerkleed hebt liggen zorgt het Flowy vloerkleed ervoor dat je in de winter heerlijk opwarmt op je vloerkleed. Echter zorgt het Flowy vloerkleed ervoor dat je in de zomer juist afkoelt! Hoe geweldig is dat?! Wij kunnen alleen voordelen bedenken bij een zacht vloerkleed van de Flowy vloerkleden collectie. Misschien is er toch een klein nadeel.. Wanneer namelijk je eenmaal een Flowy vloerkleed hebt, wil je niet meer zonder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!