Wonder vloerkleden

De bijzondere en wonderlijke vintage vloerkleden uit collectie Wonder geven net dat beetje extra sfeer in huis. Met tijdloze prints en sierlijke patronen breng jij een nostalgische ambiance in huis. Heb jij jouw nieuwe Wonder vloerkleed al gezien?

1 - 12 van 12 producten

Een met trots ontworpen collectie wat niet meer tussen de FRAAI | Home & Living collecties weg te denken is. Collectie Wonder is letterlijk een wonder onder de vloerkleden! Vintage vloerkleed Wonder is een kleurrijk vintage vloerkleed dat in vele interieurstijlen kan worden gecombineerd. Benieuwd naar het Wonder vloerkleed?

-  Populair
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  Past in vrijwel elk interieur

Wonderlijk vloerkleed Wonder

Is het een wonder dat jij een lange tijd plezier beleefd aan jouw Wonder vloerkleed? Wij vinden van niet! Vloerkleed Wonder is een bijzonder vloerkleed en geeft jou vele voordelen. Dit heeft het vloerkleed niet alleen te danken aan het makkelijk te combineren design. Vloerkleed Wonder is een synthetisch vloerkleed. Specifiek gezegd is het vloerkleed gemaakt van polyamide. Een kunststofvezel wat hedendaags vele gemakken brengt! De kunstvezel zorgt er voor dat het vloerkleed vorm- en slijtvast is. Vormvast? Ja vormvast! Het zal dus niet zo snel voorkomen dat jouw nieuwe Wonder vloerkleed een andere vorm gaat aannemen.

De Wonder vloerkleden zijn de wereld nog niet uit

En dat zijn de inkopers van FRAAI ook nog lang niet van plan! De vloerkleden van collectie Wonder hebben een tijdloos design waardoor deze jarenlang in je interieur kan blijven liggen. Het vintage vloerkleed heeft een vervlogen look alsof het al jaren in je woonkamer ligt te pronken. Waar blijft de tijd? Gelukkig blijven de vloerkleden uit collectie Wonder, dankzij het bijzondere materiaal, lang mooi en zacht! De synthetische kunstvezel is dusdanig zacht gemaakt waardoor jij het niet eens doorhebt dat je met je blote voeten over een kunststof vloerkleed wandelt.

Spring een gat in de lucht met vloerkledencollectie Wonder

Het uitzoeken van een nieuw vloerkleed blijft voor sommige mensen een opgave. Met een breed assortiment aan vloerkleden en lopers snappen de ontwerpers van FRAAI erg goed dat de keuze wat moeilijker is. Ga je voor rechthoekig of rond? Wil je een hoogpolig vloerkleed of toch juist liever laagpolig? Keuzes die allemaal overwogen worden bij het uitzoeken van jouw nieuwe pareltje. De ontwerpers van FRAAI hebben daarom ook meerdere collecties. De een meer verschillend dan de ander. Verschillende kleuren, patronen, vormen en kenmerken die iedere collectie van elkaar onderscheidt. Ben je gek op het vintage design maar is collectie Wonder niet helemaal jouw ding? Dan heeft FRAAI voor jou de vloerkleden collectie Spring. Eenzelfde vintage feeling in andere kleuren en designs. Een ware aanwinst voor in huis!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!