Vintage vloerkleed dreams

De vintage vloerkleden collectie Dreams is van het nieuwe merk FRAAI. Dit bijzondere vloerkleed geeft net dat beetje extra sfeer aan je huis door het nostalgische patroon en tijdloze print.

1 - 20 van 20 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken

Een collectie om bij weg te dromen. Droom terug naar de tijd waarbij je op zaterdagmiddag bij opa en oma langsging voor een glas limo, je wekelijkse zakcentje, de leukste geintjes en de stevigste knuffels. De vintage vloerkleden Dreams zijn een onderdeel van de FRAAI | Home & Living collecties en nemen jou met hun nostalgische patroon en print terug in de tijd. Alsof het vloerkleed al jaren in de woning ligt en nooit is weggeweest.

Karakteristiek Dreams vloerkleed

Vloerkledencollectie Dreams staat bekend om haar productiewijze en karakteristieke patronen. Vintage vloerkleed Dreams is een met de hand vervaardigd jacquard geweven vloerkleed. Jacquard geweven vloerkleden bevatten hun karakter door het in horizontaal en verticaal leggen van draden waardoor een patroon ontstaat. Het verticale draad noemen we schering waarop haaks het horizontale draad, de inslagdraad, wordt gespannen. Deze manier van weven zorgt ervoor dat het vloerkleed een sterk en slijtvast oppervlakte heeft. Naast dat het vloerkleed door de weving al een sterke eigenschap heeft, wordt dit ook nog eens door het katoenen materiaal versterkt. Een natuurlijke materiaalsoort die makkelijk te onderhouden is.

Kleurrijk vloerkleed Dreams

Collectie Dreams is een collectie waarin kleurrijke dromen tot leven kunnen komen. Niet alleen het karakteristieke patroon van het vloerkleed brengt een nostalgisch en sfeervol gevoel met zich mee, ook de kleur van het vloerkleed doet wonderen. Met een kleurrijk vintage vloerkleed uit de Dreams collectie haal jij een vrolijke sfeer in huis. Iedere dag ervaar jij een geluksmomentje en begint je de dag stralend als jij naar je Dreams vloerkleed kijkt. 

Vloerkleed Dream(s) FRAAI!

De collecties van FRAAI | Home & Living staan bekend om eigentijdse patronen en kleurrijke vloerkleden. Door het ontwikkelen van eigen vloerkleden, houdt FRAAI op veel vlakken het heft in eigen handen. Bijkomend voordeel? Lage prijzen aanbieden! Dit maakt dat jij al snel van jouw nieuwe vloerkleed kunt genieten zonder dat je hier een goudmijn voor moet uitgeven. Ben je op zoek naar ingetogen vintage vloerkleden? Bekijk dan de Admire vloerkleden, die zijn verwant aan de Dreams collectie maar dan uitgevoerd in zachte pastelkleuren. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!