Kick Collection

265 - 271 van 271 producten
10 11 12 ... 12

Het interieurmerk Kick heeft een uitgebreide collectie eetkamerstoelen, poefen, kasten en nog meer items die jouw interieur een dikke boost én een voelbare opKicker geven.

Verre wereldreizen zijn de ultieme inspiratiebron van de ontwerpers van Kick. Niet alleen de rijke cultuur, de tradities die daarbij horen en de sfeer die deze met zich meebrengen, werken integrerend. Het zijn toch vooral de mensen die de designers van het interieurmerk een Kick geven. Zoveel verschillende personen, met zoveel verschillende manieren van leven. Door het beste van ‘all this worlds’ te mixen en daarnaast het mantra ‘Keep calm, just Kick it’ na te leven, is de bijzondere Kick Collection ontstaan.

Keep calm and just kick it!

Deze ontspannen instelling is vooral terug te zien in de zitmeubelen van Kick. De eetkamerstoelen, fauteuils en sofa’s zien er zó relaxed en uitnodigend uit dat het een hele opgave moet zijn om er weer vanaf te komen. Rijke materialen zoals velvet, pure houtsoorten, klassiek leer en stoer metaal maken dat de zitmeubelen stuk voor stuk pracht en praal uitstralen. Of je nu in een kuipstoeltje gaat zitten of plaatsneemt op de gouden, velvet plofbank, je ondergaat een ware zit-experience waarin je meegevoerd wordt naar een van de plekken die als inspiratiebron voor deze meubelstukken hebben gefungeerd.

De uitgebreide Kick Collection is geïnspireerd op verre reizen en rijke culturen

Een terugkomend woonaccessoire in de collectie van Kick zijn de iconische ‘hoorns’ en ‘geweien’ afkomstig van verschillende dieren zoals koeien, herten en reeën. Door deze items aan je interieur toe te voegen, creëer je met gemak die avontuurlijke sfeer die de ontwerpers moeten hebben gevoelt tijdens een van hun verre reizen. In de collectie van Kick komen verschillende stijlen naar voren; van stoelen in retro-stijl tot aan avontuurlijke elementen en ultra moderne bijzettafeltjes en fauteuils. Het is dan ook deze mix die het woonmerk zo karakteristiek maken. Wij kunnen dan ook enkel stellen, Keep calm, en durf te Kicken!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!