Rond vloerkleed 120 cm

Heb je genoeg rechte lijnen in je huis?! Doorbreek deze en ga voor een rond vloerkleed. Met ons aanbod 120cm ronde vloerkleden hopen wij op meer rond op de grond. Leuk voor in dat saaie hoekje in huis en bij een stoel of fauteuil.

1 - 24 van 357 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 15

Een super populaire maat onder ronde vloerkleden is het 120cm rond vloerkleed. Deze ronde vloerkleden vallen niet te klein, maar zijn van zichzelf ook niet groot, misschien is dit wel het ideale vloerkleed voor jou! Ronde vloerkleden hebben een aantal voordelen, waardoor ze zeker een toegevoegde waarde zijn in jouw interieur! Dit geldt ook voor het rond vloerkleed 120cm.

120cm rond vloerkleed de ideale doorbreker in jouw huis

Net genoemd heeft een 120cm rond vloerkleed vele voordelen. Een van die voordelen is het doorbreken van rechte lijnen. Het kan goed zijn dat jij jouw interieur hebt ingericht met rechte lijnen. Denk maar eens aan het rechthoekige tv meubel, rechthoekige tafel en een vierkante kast. Dan is een rond vloerkleed de ideale uitkomst! Het 120cm rond vloerkleed heeft de eigenschap dat het deze ruimte kan doorbreken, wat jouw interieur in een nieuwe dimensie brengt. Wij noemen dit ook wel de doorbreker. Veel mensen met zo een doorbreker van een vloerkleed krijgen het gevoel dat meubels beter gecombineerd staan in hun interieur. Dit klopt ook! Ronde vloerkleden doorbreken niet alleen rechte lijnen, maar zorgen ook voor een betere verbinding tussen meubels in huis.

Ronde vloerkleden nu ook voor buiten, ontdek het 120cm rond buitenkleed!

Super populair in de zomermaanden zijn buitenkleden. Deze buitenkleden komen ook voor in een ronde variant. Dit rond buitenkleed van 120cm werkt net als jouw interieur binnenhuis doorbrekend. Dit betekent dat jij de rechte lijnen in jouw tuin, balkon of terras doorbreekt! Het zorgt buiten voor een gezellige en levendige sfeer. De mensen met een rond tuinkleed ervaren buiten in de tuin, hoe het rond buitenkleed jouw harde tuinvloer voorziet van een zachte ondergrond. Daarnaast bepaalt het de sfeer in jouw buitenomgeving en verbindt het tuinmeubels gemakkelijk met elkaar. Een ander eigenschap van het rond buitenkleed van 120cm is dat het waterbestendig is! Dit maakt buitenkleden super populair, want nu kun je ze het gehele jaar buiten laten staan.

Rond vloerkleed van 120 cm is adembenemend en kleurrijk!

Jij weet vast al dat het rond vloerkleed van 120cm geluiddempend werkt in jouw omgeving. Dit geldt overigens voor alle ronde vloerkleden, maar wist jij dat de ronde vloerkleden ook kleurrijk zijn? Populaire kleuren van ronde vloerkleden zijn groen, grijs en geel. Groene vloerkleden stralen wat natuurlijks uit, grijze vloerkleden voorzien jouw interieur van rust en gele vloerkleden zijn lekker opvallend. Deze gekleurde vloerkleden hebben alle de eigenschap dat ze voor kalmte zorgen in jouw interieur.  Mocht je juist geen fan zijn van een gekleurd vloerkleed dan is een vloerkleed met een naturel eigenschap echt iets voor jou!

Is een 120cm vloerkleed net te klein? Dan is een 150cm rond vloerkleed echt iets voor jou. Qua formaat is de 150cm variant de grotere broer van de 120cm. Uiteraard heeft de 120cm vloerkleed meer grotere broers, zoals een 180cm rond vloerkleed. De 180cm rond vloerkleed is tegenwoordig super populair. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!