Summer Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Summer Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

Ronde vloerkleden zijn weer terug van weggeweest. Door de trendy patronen en kleuren zijn ze weer helemaal hip. Ronde vloerkleden passen goed onder een ronde eettafel of bij een fauteuil en verkrijgbaar in verschillende maten vloerkleed. Ze kunnen een saai hoekje transformeren naar een centraal punt in je huis. Er zijn tegenwoordig zelfs dubbelzijdige vloerkleden die je naar smaak kan omkeren. Het is wel raadzaam om tussen de muur en het kleed een stukje vloer over te houden. Bij een rond vloerkleed van 180cm raden wij 25 à 35 cm aan. Zo komt het ronde vloerkleed het beste tot zijn recht!

Ronde vloerkleden in maat 180cm

Op zoek naar ronde vloerkleden 180 cm? In onze shop kun je jouw favoriete ronde vloerkleed met een diameter van 180 cm kiezen. Wil je de mogelijkheid hebben om als een soort kerstengel op je ronde tapijt te gaan liggen en met je armen en benen heen en weer te bewegen? Dan is een rond vloerkleed met een diameter van 180 cm perfect voor jou en jouw wensen. Ook wanneer je nu niet per se de drang voelt om dagenlang op je vloerkleed te liggen, maar wél een origineel item zoekt dat een prominente plek inneemt in jouw inrichting- dan is een rond vloerkleed met een omvang van 180cm een perfecte keuze. Of je nu gaat voor een rond vloerkleed gemaakt van wol of jute- de maat 180cm past naadloos in de gemiddelde woonruimte. Al passen rechthoekige of vierkante vloerkleden ook goed! Toch zijn we donderstrots op ons brede assortiment ronde vloerkleden. Wij hebben ook een breed assortiment kleinere 100cm en 150cm vloerkleden. 

Steeds meer vloerkleden merken wagen zich aan ‘meer rond op de grond’ en komen met ronde vloerkleden! De keuze in ronde vloerkleden wordt dus steeds groter. Er zijn nu zelfs ronde buiten vloerkleden die tegen het Nederlandse weer zijn opgewassen. Gun je fauteuil of stoel het dienblad dat het verdient en bestel nu je ronde vloerkleed bij Volero. Is een 180cm rond vloerkleed te klein? No worries, we hebben nu ook 200cm ronde vloerkleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »