Rond vloerkleed 300 cm

Is rond op de grond helemaal jouw ding! Ga voor een 300cm groot rond vloerkleed en doorbreek de rechte lijnen van je huis of bank. Speel met vormen en rond de inrichting van je huis helemaal af met een 300cm rond vloerkleed.

1 - 24 van 27 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Het kan goed zijn dat jij al uren op zoek bent naar het grootste vloerkleed in een rond formaat. Toen kwam jij bij ons terecht! Nu zullen wij je vertellen dat ons grootste vloerkleed wel ruim 300cm lang is oftewel een diameter van 3 meter! Dit 300cm rond vloerkleed heeft de eigenschap dat het doorbrekend werkt in een interieur, daarnaast zijn ze kleurrijk en komen ze voor in natuurlijke materialen, super toch?!

Combineer meubels met ronde vloerkleden!

Ronde vloerkleden doorbreken rechte lijnen in een interieur, waardoor jouw interieur in een nieuwe dimensie wordt gebracht, maar hoe moet je dit voor je zien?  Een goeie vraag! Ronde vloerkleden zorgen voor een samenhangend geheel in jouw interieur. Dit betekent dat jij met ronde vloerkleden een betere connectie creëert met woonmeubelen en woonaccessoires. Zet bijvoorbeeld een stuk van een woonmeubel boven op een 300cm rond vloerkleed en je zult zien, hoe jouw interieur wordt omgetoverd tot een passend geheel. Dit maakt het 300cm rond vloerkleed ideaal om te combineren met andere meubels, zeker gezien de grootte is dit voor veel mensen het ideale vloerkleed voor in huis. Deze ronde vloerkleden zijn ook verkrijgbaar als tuinkleed! Deze ronde tuinkleden voorzien jouw tuin van een prachtig exemplaar, wat gemakkelijk tuinmeubels samenbrengt.

Breng de natuur in huis met het 300cm rond vloerkleed

De natuur in huis halen doe je natuurlijk met een groot rond vloerkleed. Het 300cm rond vloerkleed komt voor in verschillende bekende materialen zoals wol, jute, katoen etc. Nu heeft ieder materiaal zijn positieve kenmerken. Een positief kenmerk van een rond wollen vloerkleed is dat het bekend staat om zijn zachte uiterlijk en het vloerkleed voorziet jouw interieur van een warm gevoel. Bij het jute vloerkleed rond merk je hoe krachtig een vloerkleed kan zijn! Het is duurzaam en milieuvriendelijk. Zo kunnen wij uren doorgaan, maar een natuurlijk 300cm rond vloerkleed voegt iets natuurlijks toe aan jouw interieur.

Rond vloerkleed 300cm voor de echte grote jongens!

Een 300cm rond vloerkleed is de grootste in zijn formaat. Dit mega groot vloerkleed wordt dan ook vaak gezocht door mensen die van groot houden. Mocht groot niks voor jou zijn? Dan hebben wij ook vloerkleden in een kleiner formaat. Het kleinste ronde vloerkleed is 100cm. Het rond vloerkleed 100cm kan perfect dienen voor onder een bijzettafel. Een ander populaire maat vloerkleed is het rond vloerkleed 200cm. Dit vloerkleed valt onder de middelgrote ronde vloerkleden. 

Veelgestelde vragen over 

  • Een rond vloerkleed van 300 cm doorbreekt de rechte lijnen in een interieur, waardoor je ruimte een nieuwe dimensie krijgt. Het creëert een samenhangend geheel en zorgt voor een betere connectie tussen woonmeubels en accessoires, wat je interieur tot een samenhangend geheel maakt.
  • Zeker! Een rond vloerkleed van 300 cm past perfect onder een vierkante tafel. Het zorgt voor een leuk visueel contrast en benadrukt de vormen van zowel het kleed als de tafel. Zo krijgt je interieur een relaxte en uitnodigende look.
  • Het bepalen van de juiste plaatsing van een rond vloerkleed 300 cm doe je door vloerkleed zo neer te leggen dat het echt een blikvanger in de kamer wordt. Zet delen van je meubels, zoals stoelen of de salontafel, deels op het kleed. Dit zorgt ervoor dat alles mooi bij elkaar past en je interieur er gezellig en goed afgestemd uitziet.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!