Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
35% korting
35% korting
40% korting
35% korting
40% korting
40% korting
40% korting
40% korting
35% korting
35% korting
25% korting

Korting, korting en nog eens korting! We kunnen niet ontkennen dat we gek zijn op kortingen. Bij Volero presenteren wij je dan ook graag onze nieuwe sale! Kortingen tot wel 30% op geselecteerde vloerkleden. 

Tot wel 30% korting! 

Hoe verwelkom jij de eerste zonnestralen? Fris nu je huis én tuin op met vrolijke kleuren en fijne materialen, zodat jij straks alle tijd hebt om te genieten. Ga bijvoorbeeld voor een natuurlijke look met een jute vloerkleed of geef je tuin kleur met een vrolijk buitenkleed. Met deze vloerkleden wissel jij eenvoudig mee met het seizoen. En nu extra voordelig met korting tot wel 30%! Shop nu!

Kan het nog knusser en gezelliger worden? Ongetwijfeld! Met een vloerkleed geef jij jouw woonruimte extra sfeer en warmte. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe het vloerkleed aan jouw voeten voelt. Heerlijk zacht en donzig, kom even helemaal tot rust als je jouw voeten laat rusten op een zacht vloerkleed! 

Ga mee in de laatste trends

Ga mee in de opkomende trend en kies voor een wasbaar vloerkleed. Okayyy, stiekem geef je jezelf hier ook een goed gemak mee. Zeker wanneer de kinderen zich helemaal laten meeslepen in de film en zonder dat ze het doorhebben een beker chocolademelk over het vloerkleed laten vallen (oeps!). Gelukkig is er geen man overboord. Vloerkleed opvouwen, in de wasmachine op maximaal 40 graden en hoppa! Jouw vloerkleed is zo goed als nieuw. 

Heb je liever dat de kinderen zich vermaken in de kinderkamer zodat jouw woonkamer vloerkleed niet het hoognodige hoeft de lijden? Voor de kleine prinsen en prinsessen onder ons hebben wij leuke kinderkamer vloerkleden in het assortiment. Je geeft ze niet alleen een zachte ondergrond, je geeft ze ook talloze fantasieën en daarmee ook speelmogelijkheden. Eindeloos spelen en ravotten op een warm, zacht vloerkleed. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »