Herfst SALE - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Herfst SALE - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
35% korting

Ga jij voor ronde vloerkleden in de maat 190cm of ga je voor de jumbojets onder de ronde vloerkleden; de rondo’s van 200cm? Onthoud wel dat net als voor vierkante vloerkleden, het wel raadzaam is om tussen de muur en het kleed een strook ruimte over te laten. Voor ronde vloerkleden met een grote diameter is het raadzaam om minimaal een strook van 35 a 45 centimeter over te houden, zodat het tapijt het beste uitkomt. 

Ronde vloerkleden in maat 190 cm

Op zoek naar ronde vloerkleden 190 cm? Ons aanbod bevat een aantal ronde vloerkleden met een diameter van 190 cm. Naast een uitzonderlijke vorm, kun je ook spelen met verschillende materialen. Zo hebben we een uitgebreide collectie ronde vloerkleden van 190 cm gemaakt van jute. Door het rustige karakter van dit materiaal, ligt de focus op de bijzondere vorm van het ronde tapijt. Wil je jouw ronde vloerkleed het middelpunt van de aandacht maken? Kies van voor een ronde mat gemaakt van katoen of hennep. Door de soepele stof straalt het vloerkleed comfort en gezelligheid uit. Zeker wanneer je gaat voor een opvallende kleurenmix of een bijzondere print. Ronde vloerkleden met een diameter van 190 cm zijn echte pronkstukken voor in jouw woonruimte.

Ronde vloerkleden in maat 200cm

Op zoek naar ronde vloerkleden 200cm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dus, ridders van de ronde tafel- move over! Met een rond vloerkleed met een diameter van 200cm word jij de koning van het ronde vloerkleed. Wanneer je over genoeg ruimte beschikt, bevelen wij deze grootste maat binnen de ronde vloerkleden zeker aan. Een fijn (nep-)wollen vloerkleed voor de open haard creëert instant knusheid, terwijl een jute vloerkleed moeiteloos rust en kalmte aanbrengt in de woonruimte. Ronde vloerkleden met een diameter van 200cm lenen zich tevens perfect voor ruime zithoeken met grote plofbanken of passen perfect onder grote, ronde eettafels. 

Is een 200cm rond vloerkleed te groot voor jouw ruimte? Wij hebben ook ronde vloerkleden in kleinere maten. Zo hebben we ronde vloerkleden in maat 150cm rond en 180cm rond. 

Is een 200cm rond vloerkleed te klein voor je ruimte? Geen stress, we hebben ook veel vloerkleden die op maat geleverd kunnen worden. Mail gerust naar [email protected] 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »