Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
35% korting

De mini onder de ronde vloerkleden; het 100cm ronde vloerkleed. Maar pas op! Dit formaat laat zich niet als voetveeg behandelen! 100cm ronde vloerkleden zijn misschien klein, maar niet minderwaardig! Ze hebben nog steeds de kracht een woonkamer meer stijl en meer karakter te geven. 100cm ronde vloerkleden passen goed bij de wat kleinere fauteuils of stoelen. Het kan net de oppepper zijn die je meubelen nodig heeft! Hieronder meer over onze ronde maat vloerkleden 

Ronde vloerkleden van 100cm

Voordat je een 100cm rond vloerkleed besteld, bedenk waar je dit pareltje neer wil leggen. Ronden vloerkleden zijn speciaal; bestaande prints worden aangepast om ook op ronde vloerkleden goed te staan. Ronde vloerkleden zijn daarnaast anders geproduceerd dan vierkante en rechthoekige vloerkleden. Kortom; er zit net iets meer zorg en passie in.    

100 cm Rond vloerkleed bij stoel

Net als bij vierkante en rechthoekige vloerkleden gelden er ook ‘regels’ voor ronde vloerkleden. Aan te raden is een rand van 10 cm tussen een 100cm rond vloerkleed en de muur te houden. Ga je het vloerkleed bij een stoel plaatsen? We adviseren je eerst de afstand tussen de stoelpoten te meten om zeker te weten dat een 100cm rond vloerkleed de juiste maat is. We hebben ronde vloerkleden in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben we jute ronde vloerkleden en wollen ronde vloerkleden, maar ook gave katoenen patchwork vloerkleden. Patchwork vloerkleden zijn de echte eyecatchers onder de ronde vloerkleden. Durf jij het aan? En voor de bohemian woonstijl lovers hebben we verschillende ronde vloerkleden. Neem bijvoorbeeld de Palmier serie, ronde vloerkleden met palmbladeren. Die mag je niet missen.

Dubbelzijdige ronde vloerkleden

Voordat je gaat, vergeet geen kijkje te nemen bij de Twin kring vloerkleden. Dit zijn dubbelzijdige vloerkleden met aan twee kanten een print. Hierdoor heb je in een handomdraai dubbel zoveel pret voor hetzelfde geld. Dat is nog eens besparen. Is een 100cm vloerkleed te klein? We hebben ook 150cm rond, 180cm rond en 200cm ronde vloerkleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »