Rond vloerkleed 100 cm

Al genoeg rechte lijnen in je huis?! Ga voor een rond vloerkleed. Leuk voor in dat saaie hoekje in huis en bij een stoel of fauteuil. Ronde vloerkleden hebben iets unieks, genoeg keuze in kleur gelukkig!

1 - 24 van 299 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 13

De mini onder de ronde vloerkleden; het 100cm ronde vloerkleed. Maar pas op! Dit formaat laat zich niet als voetveeg behandelen! 100cm ronde vloerkleden zijn misschien klein, maar niet minderwaardig! Ze hebben nog steeds de kracht een woonkamer meer stijl en meer karakter te geven. 100cm ronde vloerkleden passen goed bij de wat kleinere fauteuils of stoelen. Het kan net de oppepper zijn die je meubelen nodig heeft! Hieronder meer over onze ronde maat vloerkleden

Ronde vloerkleden van 100cm

Voordat je een rond vloerkleed 100 cm bestelt, bedenk waar je dit pareltje neer wil leggen. Ronden vloerkleden zijn speciaal; bestaande prints worden aangepast om ook op ronde vloerkleden goed te staan. Ronde vloerkleden zijn daarnaast anders geproduceerd dan vierkante en rechthoekige vloerkleden. Kortom; er zit net iets meer zorg en passie in.    

Vloerkleed rond 100 cm bij een stoel

Net als bij vierkante vloekleden en rechthoekige vloerkleden gelden er ook ‘regels’ voor ronde vloerkleden. Aan te raden is een rand van 10 cm tussen een vloerkleed rond 100 cm en de muur te houden. Ga je het vloerkleed bij een stoel plaatsen? We adviseren je eerst de afstand tussen de stoelpoten te meten om zeker te weten dat een vloerkleed rond 100 cm de juiste maat is. We hebben ronde vloerkleden in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben we het rond jute vloerkleed en wollen vloerkleed rond, maar ook gave katoenen patchwork vloerkleden. Patchwork vloerkleden zijn de echte eyecatchers onder de ronde vloerkleden. Durf jij het aan? En voor de bohemian woonstijl lovers hebben we verschillende ronde vloerkleden. Neem bijvoorbeeld de Palmier serie, ronde vloerkleden met palmbladeren. Die mag je niet missen.

Dubbelzijdig rond vloerkleed 100 cm

Voordat je gaat, vergeet geen kijkje te nemen bij de Twin kring vloerkleden. Dit zijn dubbelzijdige vloerkleden met aan twee kanten een print. Hierdoor heb je in een handomdraai dubbel zoveel pret voor hetzelfde geld. Dat is nog eens besparen. Is een rond vloerkleed 100 cm te klein? We hebben ook 150cm rond, 180cm rond vloerkleed en 200cm ronde vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!