Rond vloerkleed 150 cm

Op zoek naar een rond vloerkleed in een bepaalde maat? Look no further! We helpen je af van het saaie hoekje in huis en aan het perfecte ronde vloerkleed voor onder je fauteuil of bij je bank!

1 - 24 van 286 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 12

Omdat wij ook niet altijd van rechttoe, recht-aan houden, hebben we een ruim aanbod ronde vloerkleden met een diameter van 140cm en 150cm. Deze exemplaren zijn perfect voor in de hal, op de gang of voor in de slaapkamer. Bekijk ook zeker de dubbelzijdige ronde vloerkleden, die aan beide zijden bedrukt zijn met verschillende motieven. De maten zijn in centimeters en omvangen de diameter van het ronde vloerkleed.

Ode aan het 140cm en 150cm ronde vloerkleed

Bedenk voordat je de maat bepaald, waar je het ronde tapijt neer wilt leggen. Net zoals bij vierkante vloerkleden, zijn er bepaalde richtlijnen die ervoor zorgen dat je vloerkleed het beste uitkomt in de ruimte waar je het wilt plaatsen. Wat deze richtlijnen zijn lees je terug op de pagina welk vloerkleed is geschikt voor mijn huis. Net zoals bij vierkante vloerkleden is het aan te raden om tussen het tapijt en de muur sowieso een strook van minimaal 25 cm over te houden, zodat het ronde vloerkleed volledig tot zijn recht komt. Nog niet helemaal overtuigd van de pracht van een rond vloerkleed? Ontdek in deze blog over de laatste trends van ronde vloerkleden waarom wij het motto “meer rond op de grond” prolongeren.

Ronde vloerkleden in de maat 140 cm

Op zoek naar ronde vloerkleden 140cm? Onder het motto ‘klein maar fijn’ hebben we dan ook een aangenaam aanbod ronde vloerkleden met een diameter van 140 cm. Perfect voor onder een kleine salontafel, in de kinderkamer of……voor buiten op het terras! Want naast vloerkleden in de maat 140 cm voor binnen, hebben we ook ronde buitenvloerkleden voor in de tuin in deze maat. Een andere leuk idee is het op elkaar leggen van ronde vloerkleden. Zo kun je binnen- of buitenshuis kleine eilandjes op de vloer creëren. De ronde vloerkleden in maat 140cm van het merk Twin Kring lenen zich hier perfect voor. De ronde tapijten zijn namelijk dubbelzijdig bedrukt, in een tegenovergestelde tint van elkaar. Daarnaast krijg je er twee voor de prijs van één. An offer you can’t refuse!

Ronde vloerkleden in de maat 150 cm

Op zoek naar ronde vloerkleden 150 cm? Wij hebben een ruim aanbod ronde vloerkleden met een diameter van 150cm. Deze ronde vloerkleden lenen zich perfect om gebruikt te worden als voetstuk waar jij bepaalde meubels in de spotlight kunt zetten. Een mooie poef, een salontafel of een ander pronkstuk van jouw inrichting dat de volle aandacht verdiend. Wil je van het ronde vloerkleed in diameter 150cm zélf het pronkstuk maken? Kies dan een exemplaar met een opvallende print of gemaakt van een bijzonder materiaal in de maat 150cm en je gaat helemaal mee met deze nieuwste woontrend. In de maat 150cm valt het kleed niet weg, maar trekt het ook niet alle aandacht van de rest van de inrichting weg. Ook hebben we ronde vloerkleden van 100cm en ronde vloerkleden van 200cm.

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!