08-03-2018 · 2. min leestijd

Rond vloerkleed: de laatste trend!

Rond vloerkleed, 10 redenen:

1. Vierkant is ook maar zo rechttoe, rechtaan. Naast materiaal, kleur en formaat, is de vorm van een vloerkleed misschien wel de meest verrassende manier om van jouw tapijt een eyecatcher te maken.

2. Een ronde poef, een ronde tafel, een rond bed (!!!) of een ander rond meubelstuk wordt door een rond vloerkleed pas écht op een voetstuk gezet.

3. Een rond vloerkleed leent zich perfect voor de trend van het moment; layering. Want wat is er nu leuker dan een rond vloerkleed? Juist- ja twee ronde vloerkleden. Op elkaar.

4. De stam van een boom is nu eenmaal rond. Dus een vloerkleed voorzien van jaarringen, dient wel rond te zijn! Ook de grijze versie is nog steeds rond genoeg.

5. Heb jij graag jouw huisgenoten of bezoekers onder controle? Een rond vloerkleed voorzien van een kleurrijke, hypnotiserende spiraal zorgt ervoor dat jij je medebewoners of gasten helemaal in je greep hebt.

6. Geen irritante opkrullende hoekjes. Willen sommige vloerkleden nog wel eens een eigen leven gaan leiden wanneer de hoeken omhoog gaan staan- hoef je daar bij een rond vloerkleed niet voor te vrezen.

7. Natuurlijke materialen zoals jute en sisal lenen zich perfect voor de productie van ronde vloerkleden. Doordat beide materialen bestaan uit natuurlijk vezels, zijn deze lange stroken uitzonderlijk goed geschikt om op te rollen tot een cirkelvorm.

8. Een rond vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Je moet natuurlijk nog goed rond kunnen komen ;-).

9. Je hoeft je niet te houden aan allerlei regeltjes wat betreft het afstemmen van je bank op de breedte zijde van het vloerkleed. Break the rules!

10. Een rondje bier, een rondborstige dame of een extra rondje om de rotonde. Stuk voor stuk dingen die het leven net ietsje mooier maken; rond is altijd beter!

Heb je toch liever een vierkant vloerkleed? Ook die vindt je in onze webshop!

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt, lees hier vloerkleed-layering en vloerkleden in de gang.

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!