20-12-2018 · 2 min. leestijd

Match een rond vloerkleed bij een fauteuil!

Voor in jouw woon of studeerkamer kocht je de fauteuil van je dromen. Toch lijkt er nog wat te missen in het totaalplaatje. De ruimte oogt nog wat leeg en mag wel wat opgevuld worden. In deze blog lees je hoe een rond vloerkleed matcht met jouw droom fauteuil!

Ronde vloerkleden zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, voor bij iedere fauteuil een passend design! In deze blog lees je meer over de variatiemogelijkheden: van patchwork tot aan de dubbelzijdige Twin! Kortom, laten we het hebben over het ronde vloerkleed.

Patchwork rond vloerkleed: de vintage sfeermaker

Het ronde patchwork vloerkleed geeft jouw interieur een extra vintage touch, waardoor het geheel net wat frisser aanblikt. De techniek patchwork is afkomstig uit Turkije: ook wel het hergebruiken van vloerkleden door deze te wassen, opnieuw te kleuren en uiteindelijk het samenbrengen van verschillende stukken tapijt. Dit resulteert in moderne, kleurrijke en ludieke ronde vloerkleden. Een vloerkleed word op eerlijke wijze in India gemaakt en bestaat voor honderd procent uit katoen. De vloerkleden blijven lang mooi, mede door de materialen en het stuk vakmanschap.

De patchwork ronde vloerkleden zijn in vele kleuren te bestellen, van okergeel tot aan blauw en mint. Denk even terug aan de fauteuil die in jouw woonkamer pronkt. Is dit een bruin leren vlinderstoel? Alle kleuren tapijt geven een vrolijk accent wanneer je ze matched met bruintinten, van cognac tot aan koel bruin. Patchwork ronde vloerkleden ogen erg sfeervol en zullen zelden schreeuwerig worden. Maak de combinatie helemaal af door het patchwork vloerkleed te matchen met eenzelfde kleur kussen! Et voilà, de look is af!

De Twin: een dubbelzijdig rond vloerkleed

Het ronde vloerkleed TWIN laat zich graag van meerdere kanten zien. Bij aankoop van de Twin sla je twee vliegen in één klap. Dit komt omdat het een dubbelzijdig rond vloerkleed is. Wanneer je maar wilt geef je jouw interieur een compleet nieuwe look, simpelweg door het ronde vloerkleed om te draaien! Wat een luxe niet waar? Een prettige bijzaak is dat het gemaakt is van polypropyleen; heerlijk zacht en comfortabel. Past dat even goed bij een knusse loungehoek, naast een fauteuil en een schattig salontafeltje. Het cirkeltje is rond! Door de kwaliteit en de twee designs varieer je eindeloos met dit tapijt én gaat het lekker lang mee.

Rond vloerkleed combineren, hoe?

Kies voor de variant van ronde vloerkleed in terra - crème kleur en combineer dit met lichtgrijs, gebroken beige of andere aardse- kleuren en materialen. Laat de terra-tint terugkomen in een bloempot of via roze accessoires en je hebt een leuke match! Ook het mintgroene kleed past goed bij grijze- en natuurtinten. Heb je het idee dat jouw inboedel nog niet samenkomt met de rest? Misschien is het tijd je kleed om te draaien en het antwoord is daar! Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat het kleed té wordt want naast de kleuren (mint)groen, blauw en terra heeft de Twin vaak een neutrale crème zijde.

Tot slot, het dubbelzijdige vloerkleed is verkrijgbaar met leuke patroontjes, zoals bijvoorbeeld de polka dot. Ga bij twijfel voor de solid variant, het solid ronde vloerkleed bestaat uit twee kleuren, maar bevat geen print. Vet handig mocht je op zoek zijn naar een rustiger alternatief!

Zoek jij nog een rond vloerkleed waar je veel kanten mee op kunt? De ronde Twin is modieus en tijdloos! Struin over onze website en vind de perfecte combinatie voor bij een fauteuil of bank en maak de loungehoek helemaal compleet!

rond vloerkleed matchen
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!