14-11-2018 · 2 min. leestijd

Woontrend en Woonkleur 2019: Terra Peach

Woontrend 2019: Terra Peach

Terra peach is één van de nieuwe kleuren in de woontrends 2019. Deze kleur bevat perzikachtige, zalmroze en oranje tinten. Terra peach heeft daarom veel overeenkomsten met terra roze en terracotta. De kleur is gemakkelijk te combineren en heeft een aantal voordelen. Zo straalt deze kleur veel warmte uit, ook past terra peach bij veel interieurstijlen. Het is een kleur die mooi blend in de stijlen 'werelds wonen', 'terug naar de natuur' en 'duurzaamheid'. De kleur zelf geeft je veel positieve energie!

Hoe combineer je de nieuwe woontrends van 2019 in huis?

Terra peach kan vrij opvallend zijn, waardoor je misschien niet direct je muur ermee wilt verven. Maar hoe pas je het dan toe in je interieur? Hieronder vindt je 3 tips om de kleur van de woontrend 2019 alsnog in huis te halen!

Tip 1: kies een woonaccessoire of meubel

Je kan subtiel beginnen met bijvoorbeeld kussens, potten, een stoel of vloerkleed. Indien dit bevalt kan je altijd nog verder uitbreiden met een likje verf op de muur. Wat vloerkleden betreft zijn er meerdere opties. Zo kan je gaan voor een vintage, barok of juist een modern vloerkleed. 

Tip 2: mix en match de woontrends 2019

Terra peach gaat goed samen met perzik tinten, terracotta en materialen als brons en koper. Ook andere warme-, en een aardetinten vloerkleed passen hier goed bij. Denk aan wijnrood, bruin en beige. Of juist een tegenhanger zoals grijs of blauw.

Er zijn veel variaties van de kleur terra peach mogelijk, waardoor de kleur zo veelzijdig is. Soms lijkt de kleur meer perzik, zalmroze of oranje dan de andere keer. Dit verschilt echt qua kleur, product en waar je het styled qua licht inval.

Tip 3: contrasten is key!

Probeer te spelen met contrasten zodat de kleur terra peach spannend blijft. Probeer verschillende tinten met elkaar te combineren! Een andere optie is contrasten in structuur zoals een velvet stoel bij aardewerk stylen!

Woontrends 2019 in je vloerkleed

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een vloerkleed in huis te halen met de terra kleur erin verwerkt. Combineer het terracotta vloerkleed met wat leuke accessoires en een prachtige groene plant. Terra staat namelijk erg mooi met groen en donker blauw! 

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!