19-10-2018 · 2 min. leestijd

Trend alert: geel vloerkleed

Waar geel voorheen een te opvallende of vrolijke kleur was, zie je hem nu steeds vaker. Het gebruik van geel geeft energie in je interieur. Het staat voor zomer, zon en plezier. Ook kan je een statement maken of een ruimte opfleuren. Ben jij inmiddels net als wij fan en wil je meer geel in huis? Wij helpen je in deze blog graag een eindje op weg. Zo is de kleur geel in huis makkelijk te integreren door gebruik van een geel vloerkleed.

Ga jij voor een okergeel vloerkleed?

Een geel vloerkleed kan een mooie toevoeging zijn in jouw interieur. Bij een geel vloerkleed hoef je te denken aan knal gele vloerkleden maar aan prachtige oker gele vintage vloerkleden of patchwork vloerkleden waar geel in voor komt. Naast de bekende geeltinten zoals mosterd, oker en kanarie zijn er nog meer tinten. Naast okergeel zijn er natuurlijk nog veel meer soorten geel die terugkomen in onze vloerkleden. De populairste geeltint is momenteel met stip okergeel of mosterdgeel. Je ziet het overal terugkomen, in meubilair, accessoires maar zo ook een geel vloerkleed.

geel vintage vloerkleed modern vloerkleed geel

Wees niet bang voor een geel vloerkleed!

Wil je graag een geel vloerkleed in huis, maar weet je niet zo goed waar je kan beginnen en wil je het een beetje subtiel houden? Ga dan voor een vloerkleed waar geel in voor komt. Op deze manier hou je het subtiel en kan je jouw interieur verder aankleden met gele accessoires zoals bijvoorbeeld gele kussentjes op de bank. Je kan het natuurlijk ook opbouwen door langzaam steeds meer gele accessoires toe te voegen! Echter kan een geel vloerkleed zorgen voor erg veel vrolijke gezichten en is één ding zeker: bij jou in huis schijnt de zon op jouw gele vloerkleed.

Haal het zonnetje in huis met een vloerkleed geel!

Haal het zonnetje in huis met een vintage vloerkleed geel en tover een lach op iedereens gezicht die een stap in jouw huis zet! Een geel vloerkleed betekend niet dat je alleen geel in huis moet hebben natuurlijk. Je kunt een geel vloerkleed prachtig combineren met andere kleuren zoals, donker blauw, bruin, wit en roze. Durf te proberen en je zult zien dat jij de nieuwe trendsetter bent van de wijk, familie en vrienden!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!