31-03-2020 · 3. min leestijd

Gekleurde vloerkleden perfect voor de lente!

Wist je dat Pasen naast het opstaan van Jezus ook gevierd wordt vanwege de opkomst van de lente? De natuur is volop in beweging en dit merk je aan de groei van bloemen en planten, maar ook aan de opkomst van natuurlijke en gekleurde vloerkleden. Daarom nemen we jou mee in deze blog, naar de vloerkleden die het beste bij jou past in deze periode. Ben je al benieuwd welke dit zijn?

Een natuurlijk tapijt voor een natuurlijke lente!

Haal de lente in huis door mee te gaan met de natuur. En wat sluit nu beter aan op de natuur dan een natuurlijke tapijt? Een natuurlijke tapijt heeft een natuurlijk karakter doordat ze rechtstreeks uit de natuur komen. Hierbij is een jute vloerkleed ideaal als natuurlijke tapijt! De jute vloerkleed komt namelijk van het materiaal jute. Dit materiaal is voortgekomen uit de Corchorus plant. Door hun sterke uiterlijk zijn ze lekker stevig en duurzaam. Verder past een jute vloerkleed in ieder interieur!

Natuurlijk tapijt

Mocht je nou geen fan zijn van een jute vloerkleed? Dan is misschien een hennep vloerkleed een oplossing voor jou. Een hennep vloerkleed komt van de hennep plant en heeft super eigenschappen! Zo neemt een hennep vloerkleed geen vieze geuren op, staan ze bekend om hun duurzaamheid en hebben ze een milieuvriendelijke karakter. Het hennep vloerkleed is daarom super geschikt als natuurlijke tapijt!

Een kleurrijke lente begint met een kleurrijk vloerkleed

Pasen is om de hoek en dat betekent gezellig aan een tafel met allerlei lekkernijen en prachtige bloemen. Hier mag je het vloerkleed onder de tafel niet vergeten! Een vloerkleed wat goed aansluit bij deze tijd van het jaar is dé katoenen vloerkleed. Een katoenen vloerkleed heeft een natuurlijke karakter, want hij vloeit voort uit de katoen plant en heeft als eigenschap dat ze lekker zacht zijn. Naast dat ze lekker zacht zijn, is een katoenen vloerkleed ook kleurrijk. Deze gekleurde vloerkleden brengen dan ook meteen de lente met zich mee. Overigens worden de katoenen vloerkleden gezien als gekleurde vloerkleden, omdat ze in bijna alle kleuren voorkomen. Verder zijn deze gekleurde vloerkleden sterk en kun je bij het vies worden, de vlekken gemakkelijk verwijderen, ideaal toch?

Kleurrijk vloerkleed

Leuk kinderkleed voor in de lente!

Kinderen houden van de lente. Het begint buiten warmer te worden en dit merken we doordat kinderen steeds actiever worden in deze periode. Misschien een van de leukste feestdagen voor kinderen, Pasen! De lente wordt gevierd met Pasen en vooral kinderen houden van dit feestdag, omdat ze lekker kunnen genieten van hun paaseitjes. Vroeger werden deze paaseitjes rondgebracht door konijnen! Daarom een leuk kinderkleed voor de lente en Pasen is een dieren vloerkleed. Dit leuk kinderkleed maakt een kinderkamer levendig en zorgt voor een leuke sfeer in de kinderkamer. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!