05-03-2021 · 3. min leestijd

Lentekriebels met een goedkoop buitenkleed!

Het weer wordt warmer, de bomen en planten bloeien en het blijft langer licht. Dit betekent maar 1 ding: Lente! En wat ga jij doen in deze voorjaarsperiode? Vaker naar buiten natuurlijk! Dit betekent picknicken in het park, wandelen in het bos en natuurlijk ontspannen in de tuin. Maar nu komt de grote vraag: is jouw tuin wel lenteproof?! Gelukkig weten wij hier wel raad mee en helpen we je graag om van jouw doodgewone tuin een buitenparadijs te maken.

Ontdek een goedkoop buitenkleed

Wie weet sta je weleens stil in de tuin denkend: ‘waarom zit ik niet vaker buiten in de tuin?’. En vaak is het antwoord heel vanzelfsprekend, want de tuin is niet aantrekkelijk genoeg om buiten te zitten. Terwijl buiten in de tuin zitten heel verfrissend kan zijn, je neemt vitamine D op, het maakt je vrolijker en je komt sneller tot rust in de buitenlucht. Zoveel positieve punten om juist naar buiten te gaan! Maar hoe maak je jouw tuin, balkon of dakterras dan aantrekkelijker? Heel simpel probeer het met een buitenkleed of een balkonkleed. Een buitenkleed heeft vrolijke kleuren, voorziet jouw harde grond van een zachte deken en is waterbestendig. Dit maakt buitenkleden super populair om in de tuin te plaatsen. Nu denk je vast: ‘zo een buitentapijt zal mij vast een fortuin kosten’. Niets is minder waar! Een goedkoop buitenkleed is namelijk niet duur. In tegendeel een goedkoop buitenkleed is er al vanaf 24.95!

Goedkoop buitenkleed

Het zijn vaak goedkope meubelen en woonaccessoires die ons interieur verrijken. Vaak wordt er duur gedacht bij het aantrekkelijker maken van de tuin, maar dat is helemaal niet nodig. Probeer het eerst met een buitenkleed en ervaar hoe de aantrekkingskracht van jouw tuin vergroot wordt. Een goedkoop buitenkleed zal jou de inspiratie geven om jouw tuin om te toveren tot een buitenparadijs. De kleuren die terugkomen in een buitenkleed zijn adembenemend. Neem een geel buitenkleed die energie uitstraalt of een groen buitenkleed die je lekker laat ontspannen. Uiteraard kun je tuinmeubels en woonaccessoires kopen die hier weer goed op aansluiten.

Een vierkant buitenkleed is de trend van 2021

Net als woontrends bestaan er ook tuintrends. Hier komen natuurlijk ook buitenkleden in voor. Bij buitenkleden is de trend van 2021 vierkante buitenkleden! Waarom vierkant? Niet iedereen heeft een erf in zijn achtertuin om een groot rechthoekig buitenkleed te plaatsen. Een enorm voordeel van een vierkant buitenkleed is de mogelijkheid om ruimte te besparen. Doordat iedere zijde van een vierkant buitenkleed even lang is, komt het vloerkleed goed tot zijn recht in de hoeken van de tuin. Zo kun je in de tuin gemakkelijk een zithoekje creëren, terwijl je maar een kleine oppervlakte meepakt van de tuin, ideaal toch?!

Vierkant buitenkleed

Ruimte besparen is ideaal in de tuin, maar dit is niet enige voordeel van een vierkant buitenkleed. Een ander groot voordeel van het vierkant buitentapijt is zijn transparante effect in de tuin. Een vierkant buitenkleed liggend onder tuin meubels zal minder snel opvallen. Plaats een tuinbank of twee tuin stoelen bovenop een vierkant buitenkleed en je zult altijd een vlak/vlakken overhouden die de ruimte symmetrisch verdelen. Hoe dit staat? Prachtig! Een ander voordeel is de prijs, want deze vierkante buitenkleden zijn goedkoop. 

Maak van je tuin een geheel met een rond buitenkleed

In een interieur staan meubels het mooist als ze goed bij elkaar passen of goed op elkaar aansluiten. Dit geldt ook voor een tuininterieur. Staat jouw tuinstoel goed bij de tuintafel? Of staan jouw tuinmeubels kriskras door elkaar? Wederom biedt een buitenkleed oplossing. Plaats de tuintafel of tuinstoelen bovenop een buitenkleed en je zult zien hoe jouw losliggende tuinmeubels één geheel vormen. Dit kom je misschien wel vaker tegen bij een buitenkleed rond.

Denk en visualiseer buiten de hokjes met een buitenkleed rond. Een buitenkleed rond is anders dan veel standaard rechte lijnen, die je constant tegen zal komen in de tuin. Wat dit voor effect heeft? Het betekent dat jouw tuin een nieuwe dimensie krijgt, waarbij de lijnen in jouw tuin niet ophouden bij de hoeken. Voor jouw tuinmeubels betekent dit connectie. Tuinstoelen en tuinaccessoires zullen zich als een rondo om het buitenkleed rond heen vormen. Het zorgt voor knusse zithoekjes en voor één geheel, die ten goede komen voor jouw tuininterieur. En net als een buitenkleed met rechte lijnen zijn ook ronde buitenkleden goedkoop! Wellicht zien wij jouw tuin inspiratie wel terug op sociaal media, want inspireren doen we samen en buiten is voor iedereen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!