22-09-2021 · 3. min leestijd

Nazomer trend: Buitenkleden

De herfst is officieel begonnen, maar daar merken we met het weer vrij weinig van. Vooralsnog blijft het heerlijk warm in ons land. Dit betekent dat we langer kunnen genieten in de tuin of op het terras. De nazomer brengt ons niet alleen heerlijke zonnestralen. Door de hoge temperaturen is een ware trend geboren: het buitenkleed! Ben je benieuwd wat deze nazomerse trend precies inhoudt? Leen dan snel verder?

Laat je vloerkleed buiten

Een mooie, zonnige dag die je spendeert in de tuin. En dat in de herfst! We krijgen steeds vaker te maken met zulke dagen. Met een mooi kleurtje richting de winter of nog even wat extra vitamine, want het kan nog! Nu we vaker kunnen genieten van de buitenruimte, moet deze er wel naar ingericht zijn. Een buitenkleed voegt sfeer toe en biedt comfort. Een bijkomend voordeel is dat buitenkleden het hele jaar door kunnen blijven liggen. Wel zo handig als er onverwachts een paar buien vallen.

Vloerkleed buiten

Begin de dag vrolijk met een buitenkleed in de tuin

Ben jij echt een buitenmens? Dan is het inrichten van de buitenruimte een top idee! Het geeft een fijn woonkamergevoel, waardoor je meer tijd buiten kan doorbrengen. Zie jij jezelf al in de tuin zitten? Zonnebrilletje op, goed ingesmeerd en met luchtige kleding aan genieten in de zon. Heerlijk! Voor welk buitenvloerkleed ga jij? Trek je het binnen interieur door naar buiten of sla je een hele andere weg? Wat dacht je bijvoorbeeld van een groen buitenkleed dat mooi blend in een groene tuin? Of ga voor grijs als je houdt van minimalisme. Grijze buitenkleden ogen heel neutraal, maar geven je tuin zoveel meer sfeer!

Buitenkleden komen voor in elk interieur!

Een buitenvloerkleed is steeds vaker onderdeel van het interieur. En dat is niet zo gek. Een vloerkleed buiten maakt de tuin echt af en is sfeer verrijkend. Hoe haal je het maximale uit jouw buitenkleed? Selecteer het best passende buitenvloerkleed op basis van kleur, vorm en materiaal. Wist je dat een buitenkleed rond zorgt voor een speels effect? De ronde vorm doorbreekt alle rechte lijnen en creëert meer ruimtelijkheid.

Buitenkleed

Gebruik een buitenvloerkleed ook binnen!

De laatste zomerse dagen zijn een feit. De temperaturen dalen en de regenjassen worden uit de berging gehaald. Wat doe je met jouw buitenvloerkleed als de kou begint toe te slaan en je alleen nog maar buitenkomt voor boodschappen? Met onze buitenkleden hoef je je dat niet meer af te vragen. Die zijn namelijk multifunctioneel en dus ook geschikt voor binnen! Met slechts één aankoop beleef je het hele jaar door plezier. Buitenkleden zijn er in prachtige kleuren en designs en zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Bekijk de top 10 buitenkleden voor inspiratie en ervaar zelf het gemak van een vloerkleed buiten!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!