21-06-2020 · 4 min. leestijd

Fleur je buiteninterieur op met een tuinkleed of een terraskleed!

We zijn allemaal op zoek naar meubels om ons buitenparadijs wat op te fleuren, niet gek als we in de zomermaanden vaker buiten zijn dan binnen. Er wordt gezegd dat wij gemiddeld 20 minuten buiten moeten zijn. Buiten zijn heeft namelijk zijn voordelen. Zo neemt ons lichaam vitamine D op, geeft het ons brein energie, verbeteren wij onze geheugen en slapen wij beter. Om buiten aangenamer te maken, raden wij dus een buitenkleed aan. Nu heeft iedereen een verschillend buiteninterieur. De een heeft geen tuin, maar een balkon. De ander heeft geen balkon, maar wel een tuin. Geen probleem! Buitenkleden zijn speciaal ontworpen voor ieder buiteninterieur.

Geniet buiten in de tuin met een tuinkleed!

In Nederland zijn er ruim 4 miljoen tuineigenaren. Natuurlijk gaat het merendeel van deze tuineigenaren bij mooi weer lekker in de tuin ontspannen, maar hoe kun je in de tuin ontspannen en tot rust komen als je de tuin niet ontspannend hebt ingericht? Hier kan een tuinkleed juist goed van pas komen! Een tuinkleed heeft namelijk eigenschappen die niet alleen de tuin opfleuren, maar de mensen in de tuin ook! Dit betekent dat je zowel vrolijker bent en tegelijkertijd tot rust kan komen, zou iedereen wel willen toch?!

Welke kleur tuinkleed past bij mij?

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. De een vindt blauw mooier dan grijs en de ander vindt grijs mooier dan geel. Dat is niet gek, kleuren zijn ons zowel aangeleerd als aangeboren. Dit wil zeggen dat wij voorkeuren hebben voor een bepaalde kleur, omdat wij hier aangetrokken voor voelen. Zo hebben de kleuren allemaal ook een betekenis. Zo straalt de blauwe kleur rust uit, het is namelijk de kleur van de zee. De kleuren die verwerkt zijn in tuinkleden ervaren dit effect ook. Zo is een geel buitenkleed opvallend en een zwart buitenkleed stoer en professioneel. Daarnaast komen de tuinkleden ook voor in verschillende formaten en varianten. Zo komen buitenkleden zowel voor in een kleine variant en een grote variant. Het XXL-buitenkleed is nu super populair met zijn enorme lengte van ruim 4 meter! Daarnaast zijn de tuinkleden ook beschikbaar in een rond variant. Het rond tuinkleed heeft een doorbrekend effect in hoekige ruimtes, wat zorgt voor een betere verbinding met de tuinmeubels in de tuin.

Picknicken in het park doe je met een picknickkleed

Als je op zoek bent naar een wat steviger materiaal als picknickkleed, kom je al heel gauw uit bij een buitenkleed, wat niet gek is! Een buitenkleed is van een steviger materiaal en hierdoor kwalitatief ook beter voor buiten bestemd. In de realiteit waait een buitenkleed niet weg door zijn zwaardere gewicht. Verder is een buitenkleed kleurrijk en beschikbaar in grote maten, waardoor iedereen kan meegenieten buiten in het park! Een groot pluspunt van een buitenkleed is dat ze regenbestendig zijn, dus mocht het nou regenen in het park, een buitenkleed kan het aan! Na het picknicken kun je dit picknickkleed gebruiken in de tuin, lekker veelzijdig dus!

picknickkleed

Een sfeervol balkon met een balkonkleed!

Vloerkleden op het balkon bestaan! Net als de miljoenen tuineigenaren zijn er in Nederland ook miljoenen balkoneigenaren. Om het balkon van sfeer te voorzien, zijn mensen op zoek naar een buitenkleed. Dit buitenkleed staat ook wel bekend als het balkonkleed. Een balkonkleed heeft dezelfde eigenschappen als die van een tuinkleed, echter zijn de formaten van de balkonkleden speciaal ontworpen voor op het balkon. Dit betekent dat het formaat van een balkonkleed goed aansluit op ieder balkon! Naast het balkon zijn deze balkonkleden ook goed te gebruiken voor in de keuken als keukenloper. En net als de tuinkleden zijn de balkonkleden beschikbaar in verschillende kleuren en designs, om zo tot het perfecte balkoninterieur te komen!

Buitenkleed voor op het terras gezocht? Ontdek het terraskleed!

Een terras heeft een veelzijdige betekenis. De meeste mensen die aan een terras denken, trekken vaak de link met de horeca, wat niet gek is! Een terras heeft namelijk de betekenis dat het een plek buiten inneemt, waar men gezellig kan ontspannen en waar mensen een drankje/gebakje kunnen doen. Dit kan zowel plaatsvinden in de horecagelegenheden, maar ook in de tuin, dak of op het balkon. Natuurlijk zijn hier ook speciaal buitenkleden ontworpen! Het terraskleed heeft namelijk een ontspannende werking op het brein. Misschien is het je al opgevallen in de horeca, dat deze steeds vaker aangenamer worden ontworpen om er te kunnen ontspannen. Dit doen zij door er meubels in te plaatsen, die het ontspannend maken in de horeca. Zo kun je denken aan terrasstoelen, banken, tafels, planten en een terraskleed!

Dat een terraskleed zorgt voor een ontspannende werking, zijn veel meer mensen opgevallen. In de warmere periode zijn we allemaal op zoek naar een terraskleed, om ons buiteninterieur zoals de tuin, balkon of het dakterras op te fleuren.

terraskleed grijs balkonkleed naturel
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!