10-01-2020 · 2 min. leestijd

Wit vloerkleed met bloemenprint

Hoe krijg je meer bloemen in de woonkamer zonder dat je daadwerkelijk een bloemen vloerkleed aanschaft? Een (wit) vloerkleed met bloemen zou een fantastische uitkomst zijn! Voor alle liefhebbers van rozen, madeliefjes en tulpen heeft Volero een boeket aan vloerkleden met bloemen samengesteld. De bloementapijten zijn vaak kleurrijk, maar er zitten vooral ook neutrale tinten in de bloemen vloerkleden zoals wit en zwart. Een wit vloerkleed met bloemen staat niet alleen leuk, het is ook nog eens erg goed voor het humeur. Wie wordt er nu niet vrolijk van bloemen op de vloer? Flower power! Welke witte vloerkleden met bloemen heeft Volero eigenlijk? In deze blog nemen we een kijkje in de bloementuin (lees: collectie vloerkleden met bloemenpatroon).

1. Klassiek wit vloerkleed met bloemen

Een wit vloerkleed met een chique look? Dit klassieke vloerkleed is net een schilderijtje op jouw vloer. Het lijkt werkelijk waar alsof de schilder zijn laatste vegen over het doek zojuist nog heeft gemaakt. Je krijgt bij een vloerkleed van Antoin Carpets een kunstzinnig tapijt, waar oude en nieuwe invloeden op worden gemixt. De kleuren op het vloerkleed zijn licht en warm: rozig, licht rood, met een witte of gebroken beige ondergrond op het vloerkleed. Wat is er romantischer dan witte rozen op de vloer?

Mocht je een kleurrijke variant willen, dan is er ook Anaheim een donkergroen vloerkleed met prachtige witte rozen verkrijgbaar.

2. Rond wit-grijs vloerkleed met bloemen 

Wil je niet alleen een vloerkleed met bloemenpatroon maar droom je ook van een rond tapijt? Een ronde Rozenkelim vloerkleed maakt al jouw dromen waar! Het witte vloerkleed is gemaakt volgens een oude techniek, waarbij er verscheidene vlakken met witte bloemen aan elkaar zijn genaaid. Dit tapijt kleurt wit-grijs, waardoor niet alleen de bloemenprint maar ook het vloerkleed een mooie vintage stijl uitstralen. Dit prachtige ronde witte rozen tapijt past niet alleen in de woonkamer, maar ook de eetkamer en menig slaapkamer maak je er mee af. Rond, rust en retro dat is wat het kleed typeert. Een wit vloerkleed dat jou daadwerkelijk rozengeur en maneschijn bezorgd! 

bloemenvloerkleed bloemen vloerkleed zwart

3. Bohemian wit vloerkleed met bloemen 

Een bloementapijt die je laat wegdromen naar een tropisch oord. Een bohemian vloerkleed maakt dat je in gedachte nog een reis kunt maken. Haal de natuur in huis of leg jouw vloerkleed in de veranda buitenshuis. De bloemenprint van dit witte tapijt kleurt groen met crème en bruin, natuurtinten dus. Het tapijt geeft een junglevibe, waarbij riet langs het water op is geïllustreerd. Het verschil met een echte vakantie? Geen zand tussen je tenen, maar een zachte stof onder je voeten. Steek een kaarsje aan bij dit bohemian witte vloerkleed en het is tevens een prachtige stek om te mediteren of een boekje te lezen. Op blote voeten. Tijd om te ontspannen op dit witte bloemenkleed!

4. Vintage wit vloerkleed met grote bloem

Handgeweven in het oosten, met Italiaans katoen gestikt. Dit witte vloerkleed lijkt haast ontworpen te zijn door een royal. Het tapijt is stijlvol, luxueus en fascinerend. Verscheidene culturele invloeden komen op dit witte vloerkleed samen. In het midden van het kleed is een medaillon afgebeeld. Eigenlijk is het medaillon net een grote bloem op een vintage tapijt. Het tapijt nodigt uit om er uren naar te turen, zoveel details zijn er te ontdekken. Denk aan subtiele tekeningen van kleine bloemetjes. Droom weg bij dit vintage witte vloerkleed met een groot medaillon. 

Zit jouw vloerkleed met bloemenprint er tussen? 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!