09-05-2022 · 3 min. leestijd

Wat voor kleed in de slaapkamer kies jij?

Wat is het laatste wat je ziet voor het slapengaan en het eerste als je ’s ochtends wakker wordt? Inderdaad, de slaapkamer! Oké, misschien is het je partner, maar de slaapkamer behoort toch zeker wel tot de top 3? En dat is precies waarom je een knusse slaapkamer verdient. De dag goed beginnen en eindigen moet je niet op zijn beloop laten, het is de norm! Wat voor kleed in de slaapkamer kies jij?

Hoogpolig kleed in de slaapkamer: bye bye koude voeten!

Er is één ding dat erger is dan vroeg opstaan, namelijk: vroeg opstaan en met je voeten op een koude, harde vloer belanden. Dat afschrikwekkende gevoel kan je voor eens en voor altijd achter je laten door het neerleggen van een vloerkleed. Vooral hoogpolige vloerkleden zijn erg gewild in de slaapkamer. De zachte look en feel geven iedere slaapkamer een warme uitstraling. Ook vormen de polen, die elk hun eigen positie aannemen, een speels contrast tegen de vlakke vloer. Ga je voor een vloerkleed onder het bed? Zorg er dan voor dat je een slaapkamer vloerkleed neemt dat breder is dan het bed. Zo houd je aan weerszijden een strook over waar jij met het juiste been uit bed kan stappen.

Budget make-over met een kleed in de slaapkamer!

Soms heb je weleens van die dagen dat alles ineens anders moet. Met je kersverse kapsel ben je op zoek naar de juiste woonitems om het interieur op de schop te nemen. En hier roepen we je meteen een halt toe. Doe geen dingen waar je later spijt van krijgt! Begin klein en vul, indien nodig, naderhand aan met accessoires. Een vloerkleed in de slaapkamer is een relatief kleine aanpassing met een groot effect. Een vloerkleed oogt meteen een stuk knusser, zonder dat het te druk wordt. Daarnaast is een slaapkamer vloerkleed erg budgetvriendelijk. Je shopt een vloerkleed al vanaf €15,95!

Kleine ruimte? Loper naast bed of rond kleed in de slaapkamer!

Heb je een kleine kamer? Kijk dan eens bij onze ronde vloerkleden. De ronde vorm is een tegenhanger van de rechte lijnen, wat meteen voor meer ruimtelijkheid zorgt. Win-win dus! Plaats het vloerkleed gedeeltelijk onder één poot voor een stijlvolle look. Een andere manier om ruimte te besparen is met een loper naast het bed. Wil je ook met warme voeten de outfit of the day kiezen, je make-up aanbrengen of achter je bureau werken? Plaats jouw loper op elke gewenste plek in de slaapkamer!

rond-slaapkamer-vloerkleed

Slaapkamer vloerkleed: pretty praktisch!

Naast eerder genoemde voordelen heeft vloerbedekking nog een belangrijk voordeel. Een vloerkleed werkt namelijk geluiddempend. Vooral als je in een gehorig huis woont, lijkt het soms alsof de buren mee kunnen luisteren. Met een vloerkleed geldt: what happens in the bedroom, stays in the bedroom! Los van alle praktische voordelen staat een vloerkleed gewoon heel knus. De warme uitstraling zorgt voor een aangename sfeer die wat ons betreft onmisbaar is in de slaapkamer.

wasbaar vloerkleed vive slaapkamer
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!