12-04-2022 · 10 min. leestijd

De zoektocht naar een meisjeskamer vloerkleed!

Moeders kunnen het gevoel vast beamen. Je kleine meid wordt met de dag groter en zelfstandiger. Haar kamer moet natuurlijk wel meegroeien met de verschillende levensfases. Er zijn dan ook een aantal momenten in het leven van je dochter waarin haar kamertje van top tot teen een make-over krijgt. Een groter bed, een bureau, een nieuw likje verf op de muur en niet te ontbreken: een nieuw vloerkleed! Maar welk vloerkleed past nu het beste bij jouw kleine meid?

Klein beginnen met een babykamer kleed

Als je jouw pasgeboren meisje voor het eerst vasthoudt, begeef je je op een roze wolk. Een nieuw wondertje dat heerlijk in je armen ligt te slapen. De tijd staat even stil en je hoopt dit gevoel zo lang mogelijk vast te kunnen houden. Wat als je dit heerlijke gevoel kan omzetten naar iets fysieks? Met een kleed babykamer kan je de kamer knus aankleden en zorg je voor die zachte, warme uitstraling. Ook is het aangenaam voor de voeten en handig als de kleine straks gaat kruipen. Onze babykamer kleedjes zijn verkrijgbaar in zachte pasteltinten, een speelse print of in een dierlijke vorm. Wat je ook kiest, een kleed babykamer is altijd een uitstekend idee!

Groter worden met een kleed meisjeskamer

Hoe groot je dochter ook wordt, ze blijft voor altijd jouw kleine meid. Maar naarmate we ouder worden, veranderen onze smaak, interesses en behoeftes. Waar je dochter voorheen dol was op haar eenhoorn vloerkleed, zal dit met de jaren steeds minder worden. Als tiener heb je misschien meer behoefte aan een neutraal vloerkleed of juist een heel uitgesproken vloerkleed. Welke persoonlijkheid jouw stoere meid ook mag ontwikkelen, in ons assortiment tienerkamer vloerkleden vind je ook voor haar een passend vloerkleed! Stoer, minimalistisch of kleurrijk, maar bovenal heerlijk zacht. Of je nu aan het studeren bent, een film kijkt met vrienden of in je eentje geniet van jouw playlist: een zachte ondergrond is wel zo fijn!

Babykamer vloerkleed
kinderkamer vloerkleed vloerkleed kinderkamer

Kleurrijk kleed voor in een meisjeskamer

Wie zegt dat meisjes alleen van de kleur roze houden, zit er goed naast! Jouw dochter kan net zo goed houden van elke andere kleur. Bij het uitzoeken van een nieuw kleed meisjeskamer is het dan ook hartstikke leuk om dit samen te doen. Een beetje extra moeder-dochter tijd is altijd goed! Heeft de grote meid geen favoriete kleur, dan kan je ook kijken naar een multicolor vloerkleed. Een vloerkleed waarin bijna alle kleuren van de regenboog terugkomen. Een zeer vrolijke toevoeging op de meisjeskamer dus!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!