Vloerkleed onder bed

Klinkt opstaan met een warme, zachte ondergrond onder je voeten als een droom? Dan is een vloerkleed onder bed wat jouw slaapkamer nog mist! Een vloerkleed onder het bed zorgt daarnaast ook voor extra sfeer. Wat wil je nog meer?!

1 - 24 van 2167 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 91

De slaapkamer is veel meer dan alleen een slaapplek. Het is de ruimte waar je tot rust komt, op zoek gaat naar geborgenheid, je veilig voelt en je lichaam weer helemaal kan opladen. De plek waar je de dag opstart en vervolgens weer afsluit. Een van de belangrijkste plekken in huis als je het ons vraagt! De inrichting van de slaapkamer verdient dus net zo veel aandacht als andere ruimtes. Je zult versteld staan van wat een slaapkamer vloerkleed onder het bed al voor jou kan doen!

Meer sfeer met vloerkleed onder bed

Ben je op zoek naar meer sfeer in de slaapkamer? Een vloerkleed onder het bed vult de ruimte op en voegt meer warmte toe. Vooral hoogpolige vloerkleden houden warmte vast en zijn heerlijk zacht voor de voeten. Als je een rechthoekig vloerkleed onder het bed plaatst, zorg er dan voor dat deze groot genoeg is om aan beide zijden een strook over te houden. Zo kan je jouw voeten even laten rusten op een warme ondergrond wanneer je uit of in bed stapt. Dat wil toch iedereen!

Als je een standaard tweepersoonsbed hebt van 160x200, raden we je aan om een vloerkleed te nemen van minimaal 200cm breed. Zo heb je aan weerszijden een speling van ongeveer 20cm. Heb je een kleine slaapkamer? Overweeg dan eens een rond vloerkleed. Zo doorbreek je de rechte lijnen in de kamer, waardoor je optisch een open gevoel en meer ruimtelijkheid creëert. Plaats het vloerkleed gedeeltelijk onder één van de uiterste poten voor een

Vloerkleed bed voor eenheid en rust!

Heb je ook weleens het gevoel dat er nog iets mist in de slaapkamer? Moet je tegelijkertijd ontspullen en is er geen plek meer voor accessoires? Een vloerkleed onder het bed biedt dan de perfecte uitkomst! Een vloerkleed bed zorgt namelijk voor een knusse sfeer, zonder dat het te druk of onrustig wordt in de slaapkamer. Hoe? Een vloerkleed onder het bed verbindt losstaande meubels met elkaar, waardoor de slaapkamer één geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan de nachtkastjes naast het bed of het bedbankje aan het voeteneinde.

Niet alleen in de master bedroom is een vloerkleed bed een fijne toevoeging. Wat dacht je van een kinderkamer vloerkleed? Een vloerkleed onder het bed of naast het bed is voor de kleintjes fijn om lekker op te kunnen spelen. Onze kinderkamer vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en designs. Heeft jouw kleine een thema slaapkamer? Ook daarvoor kun je passende vloerkleden shoppen. Van jungle vloerkleden tot aan prinsessen, racebaan of zelfs ruimte vloerkleden!

Loper of vloerkleed naast bed

Wil je geen vloerkleed onder het bed, maar wil je wel een zachte ondergrond als je uit bed stapt? Dan is een loper of vloerkleed naast het bed iets voor jou! Een kleine toevoeging die zorgt voor groots plezier! De meeste vloerkleden zijn al verkrijgbaar in de maat 80x150. Ook voor een vloerkleed naast het bed is er dus veel keuze aan designs, kleuren en stijlen! Een loper is gemakkelijk te verplaatsen en dus uitermate geschikt om door te wisselen. Vind je het leuk om regelmatig het interieur te vernieuwen? Verplaats jouw loper of vloerkleed naast het bed naar de inloopkast of hal en geef binnen no time een nieuwe look aan het interieur!  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!